Adama, 5 april 2015

ADAMA

5 april 2015

Kanal: Susan Sammarco

Välsignade bröder och systrar. Alla ni som är här i dag, ni från alla dimensioner, jag hälsar er. Jag är Adama.

Detta är strålande tider. Vi vet att det finns många i rum likt det här och i kanaliseringscirklar runt om i världen som talar och delar det med så många av er. Det finns så många meddelanden att läsa. Vi tar dessa idag från Telos och från Shambhala och från alla dessa portaler som de, liksom James, (James Telescope ?) har väntat på och väntat på skall öppnas!

Ni behöver inte längre söka på ytan efter de portaler som har varit baserade i dimensionell energi då de öppnas. Vi finns på ytan mer och mer. Vi har spenderat tid med andra i våra kroppar så ni kan se oss och känna oss.

En del av de från denna inre värld blir mentorer för många. Några av oss har funnits runtomkring på planeten för att viska om saker som är nödvändigt för andra. Nu har dessa tider passerat och vi kan komma upp till ytan mer och mer och vara med er i våra kroppar och med vår erfarenhet.

Dessa är de tider ni har väntat på. Då de saker som ni fortsätter att be för och tänker på, rör sig bort mot bakgrunden, kommer ni bara se det goda. Ni ser bara kärleken. För den är vibration och frekvensbaserad och då den som rör sig genom, på och ovanför den här planeten kommer närmare och närmare då slöjan försvinner; ser ni varandra och vilka ni verkligen är som bröder och systrar.

Inget mer prat om barn. Inget mer prat om bebisar. Ni är helt och fullt här som SKAPARE. De som är här för att göra skillnad. Denna grupp, de som läser och delar dessa ord, är här för att göra en skillnad.

Och jag skulle vilja berätta i dag att några av er har blivit trötta, fysiskt trötta, känslomässigt och mentalt trötta. Och vi är här för att viska i era öron och ge er ett flöde av energi som ni behöver för att fortsätta tala och gå på er väg.

Vad som också är viktigt är att de som arbetar gör det arbete de behöver göra. Och spenderar tid på Moder Gaia som har diskuterats i cirkeln idag (jordning). Ta den möjligheten av energi som kommer genom henne.

Också de som bara arbetar inom sina hem behöver tillbringa tid på själva. Vi uppmuntrar er att gå ut. Gå ut för att uppleva firande, party, med festkänslor som faktiskt finns med riktiga människor på ytan! För det handlar inte bara om de ”falska” händelser eller de saker som får uppmärksamhet hos den mänskliga arten. Uppmärksamheten sjunker undan ännu mer nu eftersom ni inser hur många av dessa saker som inte är annat än lögner. Så gå ut! De av er är bekvämt isolerade i era hem, gå ut och ta med er energi till den stora massan.

Och de av er Ljusarbetare, som arbetar dygnet runt, de av er som inte ger er själva vila. Har vi inte  förut pratat om tid för meditation? Tid för musik? Tid för bad. Tid för att ta hand om er själva på ett sätt som ni inte gör i detta ögonblick. Eftersom er energi behövs. Den behövs för denna tid när alla vaknar upp. Om ni inte tar hand om er själva, vem gör det då?

Detta är tider av storhet. Då tiden rör sig framåt från och med nu, ska ni inte bära oro huruvida ni kommer att ha ytterligare en Helig Helg på jordens yta med er själva och er familj, eller om ”Thanksgiving” kommer att passeras igen. Vi har så många stora saker planerade för alla!

Vi i den Inre Jorden bugar på huvudet för dig, Lady Anne DeHart ( som var närvarande i dag). För allt det arbete du gör. Och vi berättar också att de i farkoster över planeten, inte långt bort i den mörka, djupa rymden, är nära. De är också här, för att fira och delta.

Då farkosterna placerades utanför ringarna av planeten en gång, kan ni nu se dem när de kommer närmare och närmare. Tiden kommer när de som tillåts kommer att landa. Och det kommer att bli mer och mer vanligt att se farkoster som kommer från alla delar av galaxerna, universum och alla de med oss ​​i den Inre Jorden, att  komma över planeten och faktiskt delta med er i sann form.

Detta är en dag av firande. Detta är en dag för familjen. Detta är en dag av Heliga Minnen. Gör denna dag till er och ta med er det här meddelandet. Det är dags att försvinna bort ut från alla rädslobaserade tankar. Alla de gamla tankar som skulle hålla er kvar till vårt förflutna på något sätt, eller form. Och gå vidare med denna nya energi, detta nya ljus, denna nya kärlek och vet att den bär er precis dit ni vill gå, dit ni måste gå och dit den har blivit gudomligt förordnad ..

Tack för i dag. Vi är tacksamma för att få denna möjlighet och vi ser fram emot att omfamna er och alla på Planeten, då det är dags.

Översättning: Helene Alexandersson, www.st-germain.se

Du gillar kanske också...