Adama av Telos via Davey, 9 juli 2020

Något Kommer, bli Upprymda del 2 |
Adama av Telos via Davey

9 juli 2020

Hälsningar kära ni, jag kommer med goda budskap i dessa tider av det som verkar vara kaos. Men under slöjan av vad som verkar vara kaos och lidande, finns verkligen stora budskap. Kanske mycket mer än vad ni förväntat er. För något är i görningen under ytan, som kommer att höja er över all den största glädje ni ens kan föreställa er.

Vi har kommit igenom till denna kanal förut, och sagt att det är dags att bli förväntansfulla! Och så är det verkligen älskade ni, våra kära bröder och systrar hos ytans befolkning. För det som växer, det som sker under ytan är av sådan magnitud, sådan glädje, sådan kärlek och sådant ljus, att det kommer att förvandla själva strukturen av vilka ni är, er värld, ytan, den inre jorden, överallt! Detta är en del av den stora kosmiska planen, allt utvecklas som det ska, kära ni. Oroa er inte, var inte rädda, köp inte något av den propaganda ni hör i era medier, eller någon annanstans, för det finns bara för att skapa rädsla och det gör att ni kommer ur ert hjärtcentrum, ur er sanning. Och det som tar er ur sanningen, ur era hjärtcentrum, är inte sanning. Det är endast en skapad distraktion.

Kära ni, mina kära bröder och systrar, det är, som vi så ofta påminner er om, så viktigt att hålla er hjärtcentrerade. Känn efter om allt som kommer i er väg är sant … Om ert hjärta ser det som sant eller falskt?

Lär er att inte ifrågasätta saker med hjärnan, utan urskilj med hjärtat. Det är ett sanningens verktyg, en medfödd förmåga för att kunna urskilja vad som är sant eller inte. Era hjärtan vet allt, mina kära bröder och systrar! Det har det alltid gjort! Men ni väljer själva eller hur, om ni istället vill använda hjärnan, som naturligtvis förlitar sig på era tidigare erfarenheter.

Jag tar de lite långsammare … den här kanalen har lite svårigheter att ta till sig i den takt vi skickar … Det är ok, det är sent för honom, så vi saktar ner meddelandet.

Som vi sagt (jag kan känna att en grupp från Telos och Adama är närvarande i det här meddelandet) så är det verkligen dags för er att känna er upprymda älskade ni. Mycket upprymda!

Era sinnen vill å andra sidan veta vad ni ska bli upprymda för (ler). Ni behöver inte veta några detaljer för att bli upprymda, denna upprymdhet finns redan i era hjärtan. Ge er själv friheten att gå in i era hjärtans centrum. Känn, lev och var upprymdheten.

Om ni tillåter er att gå in i er heliga kammare, det vackra rummet i ert heliga hjärta, kommer ni att förstå vad som ska utvecklas. Vi behöver inte vädja till ert sinne med föreställningar och förutsägelser. För detta kommer inte beröra era sinnen så mycket, men det är helt perfekt för era hjärtan, för er sanning älskade ni, verkligen en perfekt känsla. Och när ni kommit dit, kommer ni att känna total frid och lycka från ert högre själv, den sanningen kommer snart till alla som valt att bli den.

Ni har ännu inte upplevt den fulla upprymdheten av att helt förkroppsliga ert högre själv i en fysisk kropp. Många av er har uppnått detta något ögonblick, men att göra det ständigt för evigt … Wow, vilken känsla älskade ni, som ni är på väg att vakna till. Detta är en stor skatt. Känn det nu i era hjärtan. Det är verkligen de mest underbara tiderna, och vi här i Telos är så väldigt upprymda, så var vördnadsfulla över vad ni ska komma till, för det ligger bortom era vildaste drömmar. Snälla, snälla, snälla känn denna upprymdhet i era hjärtan. Bli ett med den, lev med den, stäng ute allt som är osant, som bara distraherar er. För det distraherar er bara för att försöka dra er bort från ert hjärtcentrum, från denna sanning. Tro inte på det älskade ni, tro bara på den sanning ni håller inom er som är en universell sanning, den enighet ni är. Sanningen om allt som är.

Varje kännande varelse i detta universum har förmågan att göra detta. Ni måste bara välja det. Många av er, de flesta av er har valt på någon nivå att göra det, medvetet eller genom avtal innan inkarnationen.

Vi bönfaller er älskade, att flytta in i era hjärtans kammare. För ni kommer verkligen att se och känna, det vi känner här i Telos, och som de många vackra och underbara galaktiska bröderna och systrarna också känner, som ni har till hjälp.

Det här är verkligen de mest fantastiska tider älskade ni. Det är det ni kom hit för. Det här är det! Detta är de tiderna, det är nu.

Och vi lämnar er nu i denna inandning, före stillpunkten, för stillpunkten kommer och den finns inom er.

Vi säger nu farväl, våra älskade bröder och systrar på ytan. Vilken fantastisk tid ni ska komma in i. Känn den, lev den, älska den. För allt ni söker och någonsin har sökt, finns för er i era hjärtans center.

Hej då för nu, vi älskar er alla så mycket.

adonai

Adama av Telos

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...