John F. Kennedy via Losha, 7 juli 2020

John F. Kennedy via Losha

7 juli 2020

Mina högt älskade patrioter – Jag är mycket glad att kunna få tala med er i denna tid. Jag har väntat på att detta ögonblick i tiden ska komma … då vi är så väldigt nära att förändra världen.

Jag har tittat på det som händer på långt håll men har inväntat rätt tillfälle att komma tillbaka och ge er en serie meddelanden från mitt nuvarande perspektiv och också från de upplevelser jag hade medan jag var på jorden för så många år sedan.

Som min musa känt många gånger på senare tid, är en orsak till att jag vill ge er dessa meddelanden att jag upplevt olika lektioner i det förflutna och jag skulle vilja föra dem vidare i denna tid så att andra också kan lära från dem.

Det är så mycket som pågår i världen just nu och speciellt i USA. Mitt hjärta brister när jag ser så mycket kaos, förvirring och nöd. Det finns så många människor som är förvirrade, deprimerade och mycket besvikna över hur världen ser ut. De skulle vilja vara hoppfulla istället för hopplösa.

De skulle vilja känna stolthet över vad de gör i stunden och de vill visa andra att det finns många saker att vara stolta över. I dessa dagar finns det så många fraktioner och åsikter som kastas fram och tillbaka och människor undrar vad de kan göra för att rätta till saker i den här världen.

Min förslag just nu är att, för dem som har tro och tror på en hoppfull framtid, att stadigt hålla fast vid den tron just nu, och att investera sin tid och sina tankar mot en bättre framtid … en mer positiv framtid. Jag skulle föreslå att ni stänger av mycket av den retorik och de nedslående nyhetsrapporter som bara försöker skapa rädsla, inte hopp.

Det är ett sätt att avgöra vem man ska lyssna på … och det är den som ger hopp om framtiden. Ibland kan det hoppet inledningsvis inte vara uppenbart i de meddelanden från era älskade patrioter och andra som ni läser, men ni kan urskilja från det de säger att det fortfarande finns hopp, inbäddat i deras tankar och handlingar.

Det finns andra mediafraktioner där det inte finns något som helst hopp inbäddat i tankar och handlingar. Det stör mig starkt att se att efter alla dessa år som jag varit frånvarande, så är så mycket av media fortfarande samma … om inte värre just nu.

Det fanns tillfällen när jag var president då mina egna tankar och handlingar inte gav hopp om framtiden så mycket som jag ville. Jag var inte så medveten som jag borde ha varit om vad mina handlingar och tankar framförde till mina väljare … till dem som trodde på mig.

Jag har genom dessa många år studerat de olika politikerna och vad de säger och gör, och sanningen att säga … jag är ledsen att vara så burdus … men de har inte sagt eller gjort mycket för folket … för er, patrioterna. Det stör mig mycket att vi haft så många år på oss att lära oss lektioner från vår något smutsiga historia och ändå, här står vi … med mycket få lektioner lärda.

Emellertid ska jag säga att vi befinner oss i de mest underbara tider nu, även om det inte verkar vara så just nu. De av er som är patrioter och tror på Amerikas hoppfulla framtid … ni vet dock i era hjärtan att det verkligen händer, och det händer nu.

Denna hoppfulla framtid är vad vi alla måste tro på och diskutera sinsemellan så vi kan bygga upp vår numerär att bli en mäktig styrka i denna bokstavliga kamp mellan gott och ont … och det kan låta klichéaktigt att säga det, men jag kan, utan tvekan och med stor glädje, säga, att denna gång kommer ”gott” att vinna … och vinna stort!

Jag tror jag ska avsluta detta meddelande med denna glädjefyllda tanke så att alla ni patrioter också kan känna den glädje som kommer, och som kommer snart. Vänligen håll fast vid era individuella kallelser angående Amerika och världens hoppfulla framtid, därför att var och en av er har en mycket viktig roll att spela i den.

Jag på er alla … var och en, så mycket … och jag måste bara säga i denna tid … Where We Go One, We Go All (En för alla, alla för en).

Er alltid hängivne, Jack.

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...