Adama från Telos – Ert Sanna Gudsjag, 24 oktober, 2023

Adama från Telos:
2023-10-24
”Hälsningar, älskade ni.
Vi är mycket glada att få kontakt med er idag, och vi sänder er vår största kärlek från hjärtat av Telos.
Älskade ni, djupt i era hjärtan finns ert sanna Gudsjälv. Det är helt bortkopplat från illusionens upplevelse av den tredje dimensionen. Ert inre sanna Gudsjälv är det som förbinder er med Guds verklighet/ Himlen på Jorden/ Den Nya Jorden/ de Högre Dimensionerna.
(Ni gav denna verklighet många namn… )
På sätt och vis har ni en fot i Illusionen/ Den Tredje Dimensionen och en fot i Guds verklighet/ Himlen på Jorden. Nu är det dags för er som har tröttnat på Illusionen, att flytta båda fötterna till Guds Verklighet.
För att påbörja processen är det viktigt att komma ihåg hur ert inre Gudsjälv är, eftersom det är er guide och anslutningsnyckeln på denna resa. Ju mer ni lär känna ert inre Gudsjälv, desto lättare blir det för er att göra övergången till Guds verklighet.
Ert inre Gudsjälv är fullt av glädje, frid, kärlek och harmoni. Detta är vad Gud ser i er. När ni känner dessa känslor av glädje, frid, kärlek och harmoni, får ni kontakt med ert inre Gudsjälv.
Detta kommer att öppna dörren till Guds verklighet.
Stärk denna koppling genom att fortsätta känna glädje, frid, kärlek och harmoni så ofta och så länge ni kan. Ett bra sätt att åstadkomma detta är genom att meditera. Ni kan använda bilden av Gyllene Ljus som fyller hela er varelse och fokusera på detta ljus under meditationen.
Vad som än kan tysta ert Ego-sinne kommer att hjälpa er i denna process.
(Ego-sinnet försöker hålla er i Illusionen.)
Tysta Ego-sinnet…
Avlägsna tankarna från Illusionen, så att ni kan bli ETT med Guds sinne. Om ni uppnår tillståndet av glädje, frid, kärlek och harmoni hela tiden, oavsett vad Illusionen och Egosinnet försöker göra, kommer ni att gå in i Guds verklighet/ Himlen på Jorden/ Den nya Jorden/ de Högre Dimensionerna.
Vi kämpar för er seger i ljuset!
Välkomna hem!
Vi skickar er alla så mycket kärlek…
Ni bärs på änglarnas vingar för att föra fram den Nya Jorden. Vet i hjärtat att ni alltid är omgivna av era Änglar, Uppstigna Mästare, Guider, Galaktiska Ljusfamiljer och ja, även av er familj och era vänner i Telos – och kommer alltid att vara det.
Kära ni, vi vandrar med er på denna resa och ni är omåttligt älskade – alltid.
Jag är er bror Adama från Telos.”
~~~~
Tack, Adama!
Kanaliserad av Asara Adams
May be a video game screenshot of 1 person and blonde hair

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *