Adama från Telos via Davey 21 juni 2020

Adama från Telos via Davey 21 juni 2020

Hälsningar till alla som läser det här meddelandet, jag tar detta genom denna som kanaliserar för första gången i en öppen inspelning. Detta är modigt och vi respekterar detta, och det gör vi också med alla kanaler. Och vi berömmer de som stiger fram för att låta oss föra vårt budskap till folket på ytan av denna älskade planet Gaia.

Det är stor oro för närvarande, men det finns stort hopp också. Stort hopp i vetskap om och i den hjärtcentrerade känslan av att något enormt är på väg att öppna sig för er alla. Ta inte dessa tider som ett tecken på saker, hur de faktiskt är. Det är inte så. För det finns saker som måste spelas ut, de måste spelas ut, i er yttre värld. För dessa rensas, och när de rensas, ser ni dem. Nyckeln är att vara observatören, inte engagera sig, inte identifiera sig, helt enkelt observera, älska, förlåta, släppa, tillåta … Låt saker passera och de gör så.

Allt ni ser är årtusenden efter årtusenden av undertryckt trauma, smärta, ångestkänslor och ett helt lager av negativitet och dåliga känslor gentemot andra som alla ingår i separationsspelet. Ni förstår när ni upplevde separation, blev ni vilse på ett sätt. Ni gick inte vilse på riktigt, er anslutning till källan var alltid där, den kommer alltid att finnas där, den kan aldrig tas bort. Men det verkade för er som om den var borta. Och så började genereringen av alla olika känslor och upplevelser från den utgångspunkten av ensamhet, rädsla, vilsenhet, övergivenhet, osäkerhet, rädsla och alla andra saker som ni inte tycker om att känna. Och detta har varit lagren av era erfarenheter under årtusenden, många, många årtusenden. Och de blir alla, ALLA, rensade nu. Identifiera er inte med dem igen. Identifiera er inte alls med dem. Låt dem bara passera, observera och skicka kärlek till de som fångas in i dem, som identifierar sig med dem. Som tror att dessa upplevelser, dessa energier är deras sanning när det motsatta är sant.

Och verkligen kan ingenting vara längre från den verkliga sanningen, eftersom ni är källenergivarelser. Ni kan aldrig vara något annat än källenergi, kärleksljus, men på grund av detta spel får ni tillfälligt lov att tro att ni är något annat. Det var spelet. Det var tänkt att vara så. Det designades till att vara så, för hur skulle ni annars kunna uppleva illusionen om separation? Det måste se verkligt ut. Och det är därför det är så svårt för så många att frigöra sig från identiteten, men detta kommer att förändras.

Energierna som kommer in i detta junisolstånd och som kommer att komma in under kommande dagar kommer att bryta bort dessa kedjor. De kommer att uppmuntra de som har fångats upp i detta att frigöra sig själva. För de håller sig själva, ingen håller dem där. Och det är där medkänsla är så viktigt. Medkänsla och förståelsen att de är fångade av sig själva, i sin egen rädsla. Och de har ännu inte vaknat till den sanningen. Att vakna till konceptet att det är de som håller dem själva där. Och det är de som har makten att frigöra sig själva. Och de kommer att göra det, kära ni, de kommer att göra det. Vissa kan komma sparkande och skrikande (skratt). Men de kommer att ha den möjligheten, de kommer att få den uppenbarelsen, den insikten, så att de kan frigöra sig när helst som de väljer det. De behöver bara välja att göra det. Och det är den stora kraften, den stora kärnan i källan som alltid finns, alltid är där, aldrig grumlad, alltid påminnande dem om att de en dag kommer att tillåta sig att vakna till denna sanning. Och de kommer att välja att agera på den.

Ni, de uppvaknade, har redan valt detta. Ni går steg för steg genom lagren och frigör er från träldomen. Som ni har hållit till er själva och vet att ni har makt att befria er från den.

Ni gör ett fantastiskt jobb !!! De här i Telos och de där från Galaktikerna som hjälper er är i vördnad för vad ni gör och vad ni håller på att göra! Detta är en fantastisk tid, älskade, kära bröder och systrar i ytbefolkningen. Vänligen tro på era hjärtan. Och vet att allt är som det är tänkt att vara. Och det som håller på att utvecklas är det mest härliga … Vi kan inte säga er ännu exakt vad, vi ber er bara att ha förtroende och den hjärtcentrerade känslan av kärlek och tro, kunskapen, eftersom ni kan känna detta när ni känner i ert hjärtcentrum, när ni tillåter er att öppna och känna den friden, det lugnet, som ni vet håller på att utvecklas. Ni kanske inte kan sätta ord på det eller beskriva det fullt ut, men ni vet att ni kan känna det. Något fantastiskt, som den här skulle säga, ”något grymt bra”, håller på att utvecklas.

Vi bjuder er farväl nu, vi älskar er alla, och vi är så glada över att se vad som håller på att utvecklas, kärleken och medkänslan som håller på att utvecklas över denna värld. Det är helt enkelt otroligt inspirerande. Vi kan inte vänta, här i Telos, på att ni ska uppleva detta, på att ni ska känna detta, att känna kärleken, känna medkänslan, känslan av brödraskap och systerskap.

Må bra, gå i frid, vi är med er våra bröder och systrar, vi är här och håller ljuset för er och med er, vår kärlek är alltid närvarande. Låt vår upphetsning inspirera er, låt er upphetsning inspirera er.

Fram till nästa gång, vår älskade familj av ytbefolkningen, de kära ljusarbetarna, de kära ouppvaknade, men som ändå skall vakna, vi älskar er alla, lika mycket och så mycket.

Farväl för nu och var i frid, vi älskar er alla.

Adama of Telos.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...