Nova Gaias Barn och Tonåringar via Galaxygirl, 21 juni, 2020

Nova Gaias Barn och Tonåringar

Via Galaxygirl, 21 juni 2020

 

 

Vi är Nova Gaias barn. Ni är våra föräldrar och mor/farföräldrar. Ni hjälpte till att skapa våra städer och våra kojor uppe i träden. Vi leker mycket. Vi vet inte vad rädsla är. Det finns inte här. Vi vet inte vad död är. Det finns inte heller här. Vi klättrar uppför de högsta träden. Om vi faller skadar vi oss inte, vi läker fort. Vi kan andas under vattnet. Vi drunknar inte. Vi utstrålar ljus som kommer inifrån. Vi har många vänner. Här finns många barn. Många bebisar kommer hit. Vi har stora familjer. Vi lär oss från tidigare erfarenheter, så att vi kan skapa en ljus framtid. Våra föräldrar och lärare visar oss händelser från det förflutna, så att de inte kommer att upprepas. Människor har lärt sig och utvecklats så mycket. Vi är ungefär 100 år från er nu, men allt sker i nuet, så det är svårt att säga.

Vi har många vänner bland djuren också. Vi pratar med djuren, de är våra vänner. (Jag ser barn i alla storlekar på fälten och i skogen som leker med djuren. Teaparties med aporna, en av pojkarna rider på en tiger och en flicka klappar en enhörning. Alla är mycket glada och djurens energi är stark, kärleksfull och de njuter av att umgås med barnen. Jag ser hur barn klättrar upp i stora träd och svingar sig från klätterväxter, eller vilar på grenarna. Jag ser barn som leker och simmar i djupa sjöar och dyker ner för att se de glänsande klipporna på bottnen. Ljuset finns även i de djupaste regionerna i sjöarna. Ljus finns överallt.)

Vi är Nova Gaias barn. Det finns mycket glädje här. Ni håller på att skapa detta utrymme och denna plats för oss! Många av oss som inte klarade av det på Jorden är här nu. Vi har fått en andra chans. Många av er som ville ha barn och inte kunde få det, kan ha familjer här. Vi är Nova Gaias barn och vi sänder er kärlek och kyssar. Adjö!

Vi är Nova Gaias tonåringar. (Jag ser en grupp av tonåringars strålande glada ansikten som är på väg mot äventyr. Det är en sammansvetsad grupp och de ställer sig tätt tillsammans för att ta en interdimensionell selfie. De skrattar och är självsäkra, fria och starka. Deras energier är fantastiska.) Vi har många äventyr här och vi blir uppmuntrade att utforska det som intresserar oss. Vissa av oss utforskar havsdjupen, andra studerar kontinuerligt rymdresor och får vara med på många resor utanför världen. Ni är våra ättlingar och vi hedrar er här idag.

Vi känner till några av de uppoffringar som ni har gjort för att hitta denna plats, och vi hedrar er för det. Det finns en oerhörd respekt för våra förfäder och mödrar, och vi är privilegierade som får tala med er genom den här kanalen. Tack! Ge inte upp. Ni lärde oss betydelsen av uthållighet, och vi har fortsatt i era fotspår. Experiment från den gamla Jorden kommer inte att tillåtas fortsätta här. Det kapitlet är stängt i denna värld. De andra 3D-planeterna har fått stor hjälp av energierna i det ni för närvarande gör – förankra det fysiska och vara en förebild. Vi har en otrolig respekt för er och det arbete ni gör. Fortsätt så för det fungerar och vi är exempel på det, för vi är här i detta nu och tittar tillbaka på er i det här nu-ögonblicket.

Vi är Nova Gaias tonåringar. Vi har sammansvetsade samhällen, tätt sammanhållande familjer och stora studentgrupper. Vi tilldelas grupper av andra tonåringar som har liknande intressen. Vi uppmuntras att utöva våra intressen. Det finns många resor och utforskning som sker utanför världen, och även vetenskap och teknologi och praktiskt lärande. Här finns stor kamratskap och många äventyr och vi tränas i att bli de framtida ledarna för vår värld. Vi kommer att styra med kärlek, vi undervisas i de gamla sätten och lärandet. Vi vet vikten av samspel med vår planetariska sfär och med ljuset. Vi arbetar med ljuset och vi tar in det i vår vetenskap. Vi förstår sambandet.

Vi hedrar er för er uthållighet med att hålla kvar ljuset på de mörkaste platserna och vi uppmuntrar er att fortsätta. Ljuset har kommit och det är helt förankrat här. Ni är våra förfäder och mödrar och många av er är i er fysiska kropp och undervisar, vilar och utforskar. Vi hedrar er. Tillbaka till våra studier. Vi är Nova Gaias tonåringar. Vi vill uppmuntra er. Vi står på Nova Gaia, en av de ljusaste platserna, där ljuset är helt förankrat. Vi lär oss mycket från era nuvarande upplevelser, för ni är en förebild för oss alla. Tack!

Vi hedrar er idag.

Översättning Ulla Krogh

You may also like...