Adama – Vägen till att bli en självsäker person, Jahn J Kassl 2024-01-19

Vägen till att bli en självsäker person
Jahn J Kassl 2024-01-19
Tiden förändras
Kom till lägenheten vi har förberett åt dig. Kom till den värld som redan finns. Gå inom dig själv så att du kan se det som inte kan ses med ögonen.
Jag är ADAMA FRÅN TELOS
Jag finns alltid mitt bland mina mänskliga bröder och systrar på den övre Jorden.
Tiden förändras och den förändrar människorna. Medvetenhet och en uppfattning om vad som är blir allt viktigare.
Din vision blir tydlig, ditt omdöme blir exakt och din hängivenhet för sanningen blir fullständig. Sakta börjar ödeshjulet vända i en ny riktning, katastrofen vänder, allt blir helt. Även om ondskan och illviljan framstår som ett hot för att kunna få klarhet, är mänsklighetens väg markerad:
Det är en god, upplyst väg, en väg som leder allt som nu vänds upp och ner tillbaka in i den Gudomligt mänskliga ordningen – in i mänsklighetens natur.
Vart är ni kallade?
Älskade människor,
dagarna går fortare och fortare. Händelserna sker snabbt och det som var viktigt idag är redan utom synhåll i morgon, och är ofta inte längre värt att kommentera.
Det är därför det nu är oerhört viktigt att aldrig stanna vid enskilda dagliga händelser – inte mentalt och absolut inte känslomässigt. Avlägsna dig från alla negativa scenarier så snabbt det bara går och så långt ifrån dem som möjligt.
Ge alla krigiska och destruktiva händelser endast den uppmärksamhet som behövs för att få en förståelse för dem. Fördjupa dig bara helt i ett ämne om du kan härleda en uppgift och en högre mening från den, eller om du känner dig kallad och uppmanad att glida in i den här tidens kängor.
Oavsett vad din uppgift är, fullfölj dina order, gör det – agera i samförstånd med din själ, men tjäna aldrig din nyfikenhet bara för att fastna i händelsernas virvel.
Mitt meddelande idag är:

Stanna där du behöver vara och ta itu med de saker som finns i ditt livsflöde. Fiska inte i okända vatten och gå aldrig in i områden som inte var tänkta för dig och där ingen väntar på dig.

Gå inom dig, kontrollera dina avsikter och motiv – och förtydliga: Vad ska du göra?
Vilka är dina uppdrag och vad är din mening med livet? Sedan går allt sin naturliga gång, då är du dig själv och världen ger dig de lärdomar som är relevanta för dig, och avgörande för ditt uppvaknande.
Precisionsarbete från himlen
Människolivets utformning bestäms prenatalt. Detta himmelska precisionsarbete kan bäst förverkligas när människor utvecklar en medvetenhet om detta faktum, och känner igen sin andliga vägledning i vardagen. Om egots motiv finns i förgrunden finns det en diskrepans till den ursprungliga själsplanen: avvikelser och omvägar blir resultatet.
Att vara den du är, fri från det falska jagets önskan, att känna igen Guds handstil i livets äventyr och att välkomna Guds ingripande med glädje – det är den självsäkra personens väg.
Detta sätt att leva lugnar din ande, ger näring till din själ och ger ditt sinne riktning.
Detta sätt att leva, inifrån och ut, låter dig komma fram – DU tillsammans med GUD.
Lev ditt syfte och lev din sanning, för eftersom du räknar dagarna till uppstigning, så sker nu den största förändringen inom dig.
Jag är allestädes närvarande på denna Jord.
Jag är allestädes närvarande i det inre av denna Jord.
ADAMA FRÅN TELOS
May be an image of 1 person and blonde hair

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *