Adama via Anette Sassou, 4:e september.

AdamaGG

Adama via Anette Sassou, 4:e september.

 

”Hälsningar, Älskade Ni.

Vi är mycket glada att ha kontakt med er här i dag, och vi sänder vår största kärlek från hjärtat av Telos.

Med de inkommande energierna från den 3:e Vågen, kommer ni att uppleva en ökande acceleration av Uppstigningen och hur ni upplever er verklighet.

Vid tiden för Lejonportens energier, beslutade massmedvetandet hos mänskligheten, om en snabbare väg till Uppstigning, i stället för den långsammare.

Vad betyder denna acceleration i ert dagliga liv?

När era vibrationsfrekvenser ökar snabbare, kommer ni lättare att uppleva de högre dimensionerna, under tiden ni befinner er i er fysiska kropp.

Där finns mer glädjefulla, kärleksfulla, kreativa, samarbetsvilliga, lättillgängliga erfarenheter tillgängliga för er.

Samtidigt kommer ni snabbare att uppmanas att välja ”Kärlek” vid varje tillfälle, ni känner något mindre än kärlek.

Kära Ni, i de högre dimensionerna, är alla energier mycket fint kalibrerade till Kärlek. Om ni vill stanna kvar där under längre perioder, är det av största vikt, att era tankar, känslor, handlingar och ord, är av det mest kärleksfulla sättet.

När accelerationen i energin påskyndas, måste ni sakta ner era handlingar, för att säkerställa er inriktning till kärlek, glädje och välbefinnande.

Många av er känner redan av inflödet av energier, och undrar hur ni ens ska kunna ”ta er igenom dagen”, eftersom era fysiska kroppar ger sig till känna under processen.

Ju snällare/ mjukare ni är mot er själva, och tar en tupplur när ni kan, mediterar så mycket som möjligt och jordar energierna till Moder Jord, desto lättare kommer ni att flöda igenom denna process.

Några av er också kan känna er bortkopplade från oss i de högre dimensionerna, eller av den inre vägledningen.

Detta är en del av processen. Nu och då, måste vi ta ett steg tillbaka, för att göra det möjligt för er att bearbeta skiftet ni går igenom.

Oroa er inte, Mina Kära, ni kommer tillbaka ”online” mycket snart.

Medan vi är ”offline” från er, har ni möjlighet att ”känna efter” vad ni ska göra härnäst. Tona in till ert hjärtcenter så mycket som möjligt, och låt detta bli er huvudsakliga vägledning.

Under tiden, mellan tillströmningen av energier och ljuskoder, kommer ni att uppleva flera mindre energivågor.

När huvudporten till den 3:e Vågen öppnar, den 26:e till 29:e september, väntar redan er nya högre dimensionella verklighet!

Välkommen hem.

Vi skickar er alla så mycket kärlek …

Ni bärs på vingarna av Änglar, för att ta fram den nya Jorden.

Vet i ert hjärta, att ni alltid är omgiven av era Änglar, Uppstigna Mästare, Guider, Galaktiska Familjer av Ljus och ja, även av er familj och era vänner av Telos – och kommer alltid att vara.
Mina Kära, vi är med er på denna resa, och ni är omåttligt älskade – alltid.

Jag är er broder Adama av Telos.”

 

Tack, Adama!

 

Översättning: Margareta Jonåker

http://www.teloschannel.com

 

Du gillar kanske också...