Adama via James McConnell, 29 april, 2018

Adama, hög präst i Telos

JAG ÄR Adama.

Jag har inte talat genom den här personen och till den här gruppen på ett tag.

Men som alltid, så är allt orkestrerat och antalet gånger som jag kan vara här med er kommer att öka nu, av nödvändighet, p g a de saker som börjar hända nu, inte bara ovanifrån, som ni hör från vår käre Ashtar och Aramda och andra, utan som också börjar hända inifrån, för dem av mina bröder och systrar som vistas där fortfarande.

Och jag har väntat en lång tid nu, precis som ni har, på den tiden då vi alla kommer samman igen som bröder och systrar, som en familj. För vi är alla en familj. Precis som ni har förklarat er grupp, de gamla uppvaknade (Ancient Awakenings) som en familj, så är vi er utvidgade familj. Vi är en del av er själsgrupp/-er.

Och för de av er som har kommit hit för att vara en del av ”det här ”uttrycket”, den här utvecklingen av människan, det här stora klivet i medvetenhetsutveckling som håller på att hända, så är vi här för att assistera i hela den processen, för att vara en del av hela orkestreringen, för att vara en del av den här stora planen för Jorden. Inte bara för de på Jordens yta, utan också för dem av oss inuti Jorden, eftersom när ni utvecklas, så utvecklas vi. Alla är ett. Vi rör oss alla i det här tillsammans.

Och när vi tjänar er, så tjänar ni oss. Det är på det sätt som det kommer att fortsätta fungera. Allt ni behöver göra är att fortsätta att ha tillit och tilltro, inte till oss, men till er själva; till er själva att fortsätta framåt, att fortsätta med allt som ni vet inom er.  Att fortsätta hitta uttrycket inuti er själva som är minnet, minnet av gamla själar som kommer samman igen, precis som vi kommer samman igen.

Många av er – de flesta av er – var i Lemurien under de tiderna, de där stora tiderna, den Gyllene Tidsåldern. När ni var där var jag där med er också.

Och när jag ser på er alla nu, kommer jag ihåg många av er, precis såsom ni skulle känna igen mig om ni slutligen blev kapabla att se mig såsom jag fysiskt skulle se ut framför er; då kommer många att minnas mig också, eftersom vi har rest tillsammans. Vi har rest tillsammans i system långt bort och vi har rest till den här planeten för tusentals och tusentals och åter tusentals år sedan. Många eoner tid har passerat. Och vi kom hit och vi utvecklade civilisationen på kontinenten Mu och vi växte tillsammans som en.

Och som ETT lämnade vi den kontinenten. Vi lämnade antingen genom att åka till ett annat område – många till Mount Shasta-regionen – eller genom att lämna kroppen och gå vidare till en ny energi i visshet om att vi alla skulle komma samman igen.

Och det här är vad allt handlar om. Det är det som vi alla gör här nu. Vi kommer samman igen som ETT. Inte bara jag, Adama, utan också Sananda och Sanat Kumara och S:t Germain och ”One Who Serves” osv osv. Alla kommer tillbaka igen för att förenas som ETT, som EN familj. Och som en röst ”ljudar” vi ut de energierna som vi hade för länge sedan, de vibrationer som vi alla delade. Och vi återförenas nu som en familj inom denna vibration. Denna vibration håller nu på att nå det ”crescendo” som den en gång hade.

Vi är nu redo att röra oss mot detta vibrationscrescendo och alla ni är en del av detta.

Jag lämnar er nu. Må all min fred och kärlek vara med er alla. Jag längtar efter att vara tillsammans med er igen, precis som många av er längtar efter att vara tillsammans med oss.

Fred och kärlek vare med er.

 

Översättning: Marie Nilsson

Du gillar kanske också...