Älvorna via Galaxygirl, 30 oktober, 2017

Älvorna

via Galaxygirl

30 oktober, 2017

Hälsningar! Vi är Älvorna och vi svävar högt just i detta ögonblick inom Nuet av er varseblivning gällande verkligheten – för allt har blivit uppnått – ja, storslagna saker sker just nu inom detta Nu, för vi som kan se betraktar era framgångar och triumfer, för ni står i färd med att uppnå den planetariska uppstigningen, precis som ni svor att ni skulle göra, innan ni gjorde er stora nedstigning till mörkret, och nu befinner vi oss alla på en storslagen resa av att stiga upp till ljuset – ovan – inom – under – överallt omkring oss finns ljuset – det genomtränger vår varelse och bringar oss glädje och skratt, för allting är ljus! Det är detta ljus, denna verklighet, som har saknat koderna under en alldeles för lång tid; kan ni minnas när vi tillsammans lekte i Lemurien och ni kände till deras skapelses underverk? Vi kunde skapa tillsammans precis lika lätt som vi andades.

Vi är Älvorna och vi gläder oss över att få förena oss med er idag och ständigt; javisst, det förekommer mycket lite intel på era frontsidesnyheter, men på våra nya fronter sjunger rubrikerna ut: ”Det är Dags! Det är Dags! Välj sida! Grabba tag i er kraft och återta den, för idag är det nära – det sker nu – allting sker nu!”

Ni människor – ni fantastiska, majestätiska människor – i era lustiga små kroppar – genomför den stora och slutliga knuffen och vi är med er och knuffar vid er sida, vi transmuterar tillsammans med er, för vi är Älvorna och det är vad vi gör – vi hjälper, vi ger näring vid sidan om, vi återställer skönhet till det som är trasigt.

Ni är inte trasiga, fastän ni känner det som om ni har manglats en del under resans gång, men betrakta blommorna – släpp in vår älv-healing – tillåt healingen inom er, för det är dags för er att bli helade, att bli återställda. Så att ni ska kunna hela och återställa vår storslagna och underbara Moder Gaia, som inte väntar så mycket länge till, allt har stått stilla så länge, men det står i färd med att brista ut till det nya – nya – nya – allting är nytt och mäktigt och strålande. Denna Nya Jord är så vacker så den får oss att gråta tårar av ren glädje och förundran att den har blivit förverkligad, den håller på förverkligas, den finns här precis nu om ni bara öppnade era ögon för detta strålande faktum av denna prestation, för allting är nu, allting är kärlek, allting är allt!

Vi är Älvorna och vi älskar er!

Galaxygirl.

 

The Fairies via Galaxygirl, October 30th, 2017 – Sananda

 

 

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...