Andromederna via Galaxygirl, 30 oktober, 2017

Andromederna

via Galaxygirl

30 oktober, 2017

Hälsningar, vi är Andromederna och vi är ivriga att få tala med er idag, åh, Jordens människor, för mycket håller på att transpireras på så många nivåer, på många områden av styrande och det tidigare dominerandet. För allt håller på att transmuteras och transformeras till 5D-medvetandets ljus.

Vi driver på och uppmanar er att helhjärtat omfamna dessa förändringar. Spring rätt in i dem med full fart. Gör anspråk på den nya verkligheten som er egen tidslinje. För så mycket upprymdhet och gott väntar på er där. Era familjer från eoner tillbaka, till vilka ni en gång i tiden sade: ”adjö på ett tag” väntar ivrigt på er återgång till fullt medvetande.

Men nog om detta; ni som är medvetna och vakna, som kanaliserar och lyssnar på meddelanden som dessa, känner till att dessa saker stämmer inom era hjärtans hjärta. Ni träder in i eran för hjärtmedvetandet. Många av er har haft sådana traumatiska upplevelser att ni har stängt ner era hjärtan åtminstone delvis för att undvika ytterligare smärta. Ni som har blivit brända levande för era övertygelsers skull tvekar naturligtvis att dela med er av era insikter och uppenbarelser, men vi talar om för er att det var lämpligt för de gamla energierna att vara försiktiga för er egen säkerhets skull.

Men inom eran för kärlek, för ljusmedvetande, är det en onödig försiktighetsåtgärd och faktiskt ett hinder för ert eget personliga avancemang. Vi uppmanar er att lära känna ert hjärta. Lär känna det och acceptera den smärta och den glädje som har format er fram tills detta ögonblick av Nuet, för de ögonblicken var formande. De knuffade er framåt på er inre resa.

Frukta inte att älska, att dela med er, att vara vilka ni i sanning är! Ni är ljus! Ni är kärlek. Ni är Guds andetag. Javisst, det stämmer. Stråla ut detta, så kommer andra att lägga märke till ert ljus och de som är redo kommer att göra ytterligare förfrågningar. Var mjuka och milda. Spy inte ut sanningar för dem, vilka de inte har frågat efter eller är redo att få höra. Var snälla och milda. Kom ihåg alla de år som ni har varit tvungna att förbereda er för detta Nu-ögonblick. Alla är inte lika lyckligt lottade som ni.

Var ljuset och var kärleken i detta nya paradigm som håller på att veckla ut sig. Det gamla är borta – skrumpnande och besegrat. De kommer inte att störa er ytterligare. Deras tid är förbi. Det är bokstavligen er tid att få lysa och att vara det Kristus-ljus som ni gjordes till att vara. Ni blev födda för detta NU-ögonblick. Omfamna det. Det är ert livsöde.

Vi är Andromederna. Vi bjuder er adieu. Tills vi möts igen.

 

Förmedlat av Galaxygirl.

 

The Andromedans via Galaxygirl, October 30th, 2017 – Sananda

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...