“Än sen då” – GCR/RV Intel SITREP – torsdag 7 september 2017

“Än sen då” – GCR/RV Intel SITREP – torsdag 7 september 2017

Du tar de bra,
Du tar de dåliga,
Du tar dem alla
Och då har du …
Livets fakta!
Livets fakta!

Jag kommer att bespara dig de andra verserna av denna hit-TV-temasång eftersom alla måste göra sig hemmastadda för lång tid. RV är inte omedelbart förestående.

Inte på grund av orkanen Irma eller orkanen Jose bakom henne.

https://www.google.com/amp/s/weather.com/amp/storms/hurricane/news/tropical-storm-hurricane-jose-forecast-atlantic.html

Men på grund av den amerikanska kongressen, särskilt senaten, som ännu inte har röstat in vår nya guldbackade USN.

Detta är förseningen. Enkelt.

Kommer du ihåg Arizonas John McCains svarta öga (ingen hjärntumör) och tummen ner röst på Obamacare före augustiuppehållet?

Han ensam höll oss ifrån vår RV eftersom det höll USN från att ratificeras till lag.

Det höll också hela Senaten från att ta emot sina IQD SKR-hydreringar.

Efter alla dessa år jagar fortfarande denna enda fråga amerikaner. Andra länder har gjort RV. Men inte USA eftersom det fortfarande inte finns någon USN.

De Äldste insisterar på att Amerika måste rösta in det nya finansiella systemet via acceptans av USN, medan kabalen fortsätter att spela ut en fördröjning och motarbeta huvudstrategin.

Så de Äldste har bestämt sig för att löpa linan ut till den 30 september när inget annat suveränt land i världen kommer att erkänna Federal Reserve Notes, tidigare, nuvarande eller framtida.

Vilket betyder att USA skulle omedelbart vara dysfunktionellt utan en erkänd användbar valuta. Vilket innebär myndighetsstängningar och uteblivna betalningar.

Det var därför den här avsägningen inträffade idag efter att en regeringsstängning förmodligen förlängdes 4 månader.

Men det gjorde den inte.

http://www.reuters.com/article/us-usa-fed-fischer/feds-fischer-resigns-leaving-trump-earlier-chance-to-shape-central-bank-idUSKCN1BH21R

De Äldste kommer att låta USA misslyckas. Och kabalen är ok med den strategin. Faktum är att de får det att se ut som att det är precis vad de vill ha.

De Äldste tvingar i denna stund Republiken att kliva fram och meddela Trumps avgång och installera sin handplockade kille Ryan.

Bara fråga Steve Bannon, som är full kabal och försöker vända Republikens makt över Trump Administrationen till sina mästare.

https://www.google.com/amp/www.breitbart.com/big-government/2017/03/24/exclusive-discussion-gop-replacement-paul-ryan-speaker-house-intensifies-white-house-kongress/amp/

Ryan har hållit tillbaka åtalsförfarandet på grund utebliven ja-röst för USN, och är i position för sista resultatet för att få USN genom Senaten.

Bob Muellers undersökning hägrar bara där ute för att Republiken ska släppa hammaren på det gamla USAs, Inc. kontrollmekanism.

Kabalen är mer än desperat för att starta ett världskrig, hetsande Kina/Ryssland/Nordkorea mot USA/Japan/Sydkorea.

Till detta blev Ryssland tillfrågad av vår egen allierade, Sydkorea, att gå in i går och förgöra det nordkoreanska hotet.

Ingen lyssnar på Trump. Inte diplomatiskt i alla fall. Bara på Twitter och TV.

https://www.google.com/amp/s/www.express.co.uk/news/world/850644/North-Korea-news-Kim-Jong-un-provocative-missiles-testing-South-Korea-Vladimir-Putin/amp

Den republikanska sidan av senaten är mer än farlig. Demokrater i senaten är mer än farliga. Presidenten är mer än farlig. Och dessa stormar i Atlanten är också mer än farliga.

Men än sen då.

Det kommer alltid att bli faror och säkerhetsskador under perioder med stor förändring.

Att stänga Pandoras ask är ingen liten sak, men utmaningen att stänga ett sådant hemskt kapitel i mänsklig existens är konstant.

Till sist … i slutändan … ni måste bara göra det. När ser mer och mer ut som i början av oktober.

Det verkar inte finnas någon diplomatisk väg runt offentliga arresteringar, krigslagar och öppna statskupper av republikens militära generaler nu.

Kabalen, US Senat/Trump/Netanhyahu är alla i krig, och skälet till varför Trump omges av republikens generaler.

De Äldste är i krig och varför de spelar det långa spelet, sliter ner berget med tålmodigt flödande vatten.

Men den 1 oktober kan USA finansiellt inte fungera utan de amerikanska USN. Och det är RV-ögonblicket att hålla ögonen på och förhoppningsvis minnas ömt.

Kan det hända tidigare? Säkert. Kommer det att göra det? Nej.

Det tyska valet är planerat den till 21 september och det här datumet berättar för oss att kineserna kommer att löpa linan ut med kabalen. De förutser inga tidiga avtal.

I den sista timmen kan du se USN bli röstad in. Bokstavligen på lördagen den 30 september 2017 kl. 11:59:59.

För det är vad skorpioner gör. Stinger. Och i de odödliga texterna av rockstjärnan Pink ..

Så än sen då. Sobeit.

https://www.youtube.com/watch?v=FJfFZqTlWrQ

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...