ZAP:s VECKORAPPORT “Office of POOF-ness” 7 september, 2017

ZAP:s VECKORAPPORT

“Office of POOF-ness”

7 september, 2017

Zap säger:

Hej alla! Idag är den 6:e dagen i den 9:e månaden och det har ägt rum. Tillgångar har anlänt till USA så att Kabalens intriger håller på att upphävas. Detta är vad alla har väntat på. I och med detta frisläppande har utbetalningarna påbörjats. Nu är detta inte alltför mycket sagt, eftersom denna information redan har spritt sig och i morgon kommer att finnas överallt, annars skulle jag ha hållit tyst.

Jag fick höra det i morse och innan eftermiddagen kom, fick jag höra det från ett antal källor. Allt jag gör är att jag bekräftar vad jag har informerats om såsom varande korrekt.

Fastän våra fonder inte hänger ihop med RV, förefaller det som om vi kan gynnas av en del av denna aktivitet. Om det stämmer, kommer det bara att accelerera vår projekt-sida och få mer gjort under en kortare tidsperiod.

För tillfället gör vi vårt bästa för att överleva den närmaste tiden, tills de fonder som ger oss medel anländer. Vår lilla händelse med bankirerna och deras bedrägerier har avslutats, och allting är redo att sättas igång för våra fonder att anlända, låt vara att de är mycket försenade. Jag hoppas bara att de kommer före veckoslutet och att orkanen inte påverkar tajmningen.

Vi befinner oss överallt i god form, när de Uråldrigas Gudomliga Plan vecklar ut sig för mänskligheten och ekonomierna stabiliseras. Det kommer att krävas en ofantlig mängd arbete för att få igång saker och ting, men ge det lite tid så lägger sig allt till en regelbunden rutin av att få igång projekten samt att få dem ordentligt tillsedda.

Förlora aldrig siktet på det som är viktigt, oberoende av hur mycket pengar som ligger på bordet. Familj och vänner kommer först, sedan när ni har kommit på plats och folk omkring er går omkring och ler, sätt igång med jobbet framåt. Om ni inte har ett projekt, fundera ut ett. Gör något som lyfter upp (men inte gör skada). Många underbara saker väntar oss alla och vi lever i det exakta ögonblicket när saker och ting kommer att ske på denna globala nivå. Ta detta till er eftersom alla mödor kommer att försvinna.

Med respekt för orkanen i Florida; hon är hemsk, men sänd er energi till den med visualiseringen om att den ska styras bort från land och snabbt ge med sig. Denna vision påverkar stormen. Många grupper fokuserar på detta och bönens kraft är mycket stark. Föreställ er att många sinnen sänder energier till denna storm … det har gjorts tidigare och den här är inte annorlunda. Stormen kan ändras genom denna energi, så var inte blygsamma. Bara tänk det.

Det var alla goda nyheter för denna gång. Jag hoppas att få ett bättre grepp på tidsplanen för ett utsläpp över veckoslutet och jag kommer att dela med mig vad jag kan, men dagens nyhet är enorm. Och den är sann. Gurus kommer att säga ’vad var det jag sa’ till alla som vill lyssna. Vi visste det i alla fall, eller hur?

Massor av tack och Gud Välsigne!

Med övergripande tacksamhet.

Kärlek och Ljus

Till er tjänst

ZAP

”GUD ÄR; JAG ÄR; VI ÄR”

”VAR GOD, VAR LAGLIG, TALA SANNING”

COPYRIGHT ZAP 2013-2017

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...