Mikos från Inre Jorden via Diane Robbins, 5 september, 2017

Mikos från Inre Jorden

via Diane Robbins

5 september, 2017

Jorden håller på att skifta till Högre Dimensioner

Vi har enbart ert högsta goda i sinnet. Allt vi tänker är den godhet som vi kan förnimma i våra hjärtan, för hela mänskligheten. Er Jord håller i snabb takt på att skifta till Högre Dimensioner och er förlust av tiden är er bekräftelse på detta skifte. Lägg märke till hur snabbt era dagar förflyter. Bortse från den negativitet som ni kan läsa om och som ni hör på nyheterna. Det är de mörka styrkornas sista utpost, när de höjer sina huvuden i en sista strid för att få dominera Jorden.

Deras tid är över. En Ny Jord gryr, en ny sol går upp och en ny himmel finns tillgänglig. En strålande tid nalkas. Det är den frihet som ni alla har drömt om, som just nu håller på att födas in i ert Nu.

I den Inre Jorden är himlen allt som vi upplever och om det fanns moln skulle vi ”gå på dem” såsom ert ordspråk lyder. Snart kommer även ni att få känna livsglädjen av att ”gå på molnen”, eftersom era moln bokstavligen viker undan och er atmosfär ”lyses upp” när tätheten löses upp och föroreningarna minskar, för att bringa er klarhet i ert sinne att få fokusera, i och med att den nya himlen sänker sig ner på ert Jordiska plan och ni äntligen kan nudda stjärnorna.

Så mycket sker på nivåer som ni ännu inte medvetet är medvetna om, för att fullständigt ta er alla till Ljuset och åter till Planeternas Federation.

Jorden har inte gått förlorad. Tvärtom, den har räddats av Ljusarbetarna som dagligen strålar ut alltmer Ljus samt Himlens Kompani, som har dedikerat sina liv till att höja Jorden till de högre vibrationerna.

Samtliga Livsformer väljer Uppstigningen.

Samtliga livsformer som för närvarande befinner sig på Jorden väljer att uppstiga. Men vissa kommer denna gång att uppstiga tillsammans med Jorden och tillsammans med oss och de andra som har varit omedvetna om sina inre val och är ovilliga att uppstiga denna gång, kommer att göra det vid ett senare tillfälle.

Människorna i Inre Jorden är överlyckliga över den höjning i frekvens som under de senaste åren har ägt rum. Vi längtar efter att få förena oss med er i det fysiska och nu har denna förbindelse fullständigt säkerställts. Vi kan till och med ”garantera” detta, som ni skulle säga däruppe. Ja, ni befinner er ovanför oss, men lägets djup har ingen betydelse. För när freden anländer till Jorden, kommer allt liv att försäkras en snabb utveckling, för att ta igen alla förlorade dagar av mörker.

Mänskligheten har lärt sig sin läxa väl och har lärt sig om fruktlösheten i krig och träta och ropar nu efter ett slut på galenskapen. Slutet är på väg. Ni får bevittna de sista utbrotten på ytan.

Från och med denna punkt, kommer ni att få se hur människorna kommer samman, detsamma gäller platser och principer, när alla förenas i EN FÖRENAD JORD. Detta är den dag som Gud har väntat på. Detta är den dag som era heliga Guds-Själv har bett för. Detta är dagen då vi kommer att öppna upp tunnlarnas utgångar och komma till er, med våra grant färgade kåpor och gnistrande sandaler, bärande på gåvor av oerhörda rikedomar och de nödvändiga attiraljer som kommer att återta er planet till sitt ursprungliga tillstånd, för vi kan lösa alla era problem gällande föroreningar och sjukdom på bara några ögonblick.

JAG ÄR MIKOS.

 

Copyright © Dianne Robbins 

 
http://mailchi.mp/79d67014646a/monthly-channelings?e=e0a80df069

 

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...