“Zimsanity” – GCR/RV Intel SITREP – Monday – August 14, 2017

 

“Zimsanity” – GCR/RV Intel SITREP – måndag 14 augusti 2017

 

 

”Åh, vilket trassligt nät vi väver, när vi först tränar för att luras.” – Walter Scott

En av två vicepresidenter i Zimbabwe förgiftades och som vi tror mördades igår.

Emerson Mnangawa var bakom scenen vid president Mugabes tal när han plötsligt blev våldsamt sjuk.

Zimbabwe Vice President Emmerson Mnangagwa Poisoned and in critical condition

Tydligen var det ett mordförsök på nästa, som vi uppfattade, president i Zimbabwe, som två veckor tidigare tillkännagav guldstandarden för ZIM-valutan.

http://www.herald.co.zw/gold-reserves-to-back-currency/

Så varför eliminera en uppenbar arvinge nu? Så sent i spelet? Och från vems hand kom det här onda? Var Mnangawa illvillig eller välvillig i sina affärer?

Var kabalen eller Kina involverade? Låg Mugabe bakom uppdraget för att rensa vägen för en annan kandidat som väntar i flyglarna?

https://www.iol.co.za/news/africa/grace-urges-mugabe-to-name-successor-10511061

Det är Zimsanity i Harare hur du än skivar det, eftersom RV närmar sig och Zimbabwe är den avgörande nationen/valutan/obligationen. Detta hände inte av en slump nu. Aldrig i livet.

Detta var en riktad attack i det mycket, mycket, mycket bittra slutet före det offentliga frisläppet av säkerhetskontointaget av utländsk Zimbabwe statsskuld (d.v.s. dina Zim-sedlar/valuta).

Min bedömning. Dose sa att Mnangawa var illvillig och arbetade med motståndare i Afrika över i Östeuropa.

Med andra ord, kabalen fick honom att veta vad som var på gång upptäckte Kinas informationsservice, varnade Mugabe, och under ett mycket offentligt tal för att dölja sitt engagemang hade antingen en livvakt eller militärvakt förgiftat Mnangawas mat och/eller dryck.

Jag vet inte det … men om jag läser tebladen hur nyheterna släpptes så skyggar den befintliga regeringen från berättelsen, vilket är Mugabe.

Alla kabaltidningar, av vilka det finns flera, löper vilt med historien. Faktum är att de ursprungligen slog upp att Mugabe hade dött innan det korrigerades till en förgiftning av Mnangawa.

Fängslande saker i dessa sista timmar.

Inte av en tillfällighet, senare i kväll till tidigt i morse börjar IMF att ta in ZIM-sedlar/valuta till 1: 1 … via återköpskonto i Bank of China.

Vilket innebär att ZIM-inlösen är öppna för affärer över hela världen.

Överförs detta till våra mycket förväntade siffror? Vi får se.

Men det laddar säkert för ett helvete till geopolitisk fyrverkerifinal, inklusive men inte begränsat till: Trump, Netanyahu, Madero och Poroshenko någon gång i veckan.

Precis som fångade hajar, sprattlar alla överlevande kaballakejer runt i båten och förlorar nu syre när de långsamt dör i de Äldstes/Kinas/Rysslands/Republikens nät.

Det finns bara ingen plats att gå till nu för lättnad, ingen allierad att vända sig till, inga fiatpengar att stjäla, inga falsk flagg kaos händelser för att distrahera från sanningen om deras inneboende utrotning.

De skulle hellre dö med bedrägeriet, så de Äldste/Kineserna/Ryssarna/Amerikanerna sitter alla och låter dem trötta ut sig i ett hörn som djur i bur, så att de väsande huggormarna kan förbruka sina sista kvarvarande negativa energier i fred.

Skrapa sedan ihop deras livlinors politiska kadaver och deponera dem i historiens djupa valv, där få sökmotorer ens vågar gå.

Efter 13 årtusenden försvinner kabalen över natten från jordens yta, för att aldrig återuppstå.

Försvunna i en mild välvillig bris av oöverträffad nåd. Osynliga, men ändå kommer varje själ i världen att känna årstidsförändringen av den mänskliga erfarenheten.

Och vi är bara de ödmjuka, ändå testade och smidda hörnstenarna, som stod kvar efter att deras fruktansvärda löpeldar brunnit ut av sig själva.

Helt enkelt fantastiskt. Gudomligt. Elegant.

Lila diamanter bildade av vita flammor, lämnade som döda i askan, men fortfarande väldigt levande och oändligt rika bortom människans fantasi.

Om jag inte hade levt igenom det själv, skulle jag inte ha trott på historien. Och trots att jag faktiskt levde det i första hand i tolv år, misstänker jag att jag alltid kommer att försvara att ha räddats från helvetets inferno och vara utvald för att läka världens själ tillsammans med 144 000 andra mänskliga änglar som nu är fullt på väg. Sobeit.

Gud är med oss

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...