Anatoli, en uppstigen mästare från Ryssland, via Beatrice Madsen, 11 februari, 2019

Anatoli, en uppstigen mästare från Ryssland  190211

Ryssland förbereds nu för nästa storhetstid. Sibirien har legat i träda, men kommer så småningom att blomstra. Åh hon är så vacker mitt Ryssland med hennes rena sjöar och stora djupa skogar. Mitt hjärta gläds över hennes oskuld och renhet och det liv hon kommer att frambringa. Hon kommer att bära fram den nya tidens sång för människorna. Hon kommer att bära fram den ursprungliga människan i sitt sköte och ingenting kan stoppa henne. Hon är beskyddad av Moder jord själv och vägrar låta sig kuvas av de som vill våldta henne på hennes skatter och rikedomar.

Jag skrattar för det är för sent. De kan tro att de klarar det och de är bedrövligt hotade av henne, min ryska moder men hon är stark min moder. Så outgrundligt stark.

En bro byggs nu från den amerikanska kontinenten till den skandinaviska, den baltiska och den ryska. Det är en andlig bro, föreställ dig en regnbåge. Genom bron övergång tvättas och renas energin precis såsom den ska göra när den går över till det starka hjärtchakrat och vår nya andliga födelse.

Många gamla, visa stora andliga själar som en gång verkade på det amerikanska stäpplandet återföds nu i Moder Ryssland. Ni kallade dem indianer och de mördades på det mest bestialiska vis en gång i tiden. Nu kommer de tillbaka och de ska verka för Moder jords helande, på andra sidan klotet. De är så visa, gamla själar att de räds ingenting. De kommer inte att förlora sig i någon materia, de ser igenom alla avsikter, de har bara ett stort uppdrag, att hela moder jord och ge henne tillbaka den respekt och kärlek som hon förtjänar. De är fruktansvärda i sin styrka och har ett mycket starkt hjärtchakra som slår i samklang med den stora Modern. De kommer tillbaka i klaner, hordar och i mångfald. De uppskattar jordens mångfald och de ger sig inte.

De är visa mästare i att hantera moder jords resurser på ett ödmjukt, spirituellt vis. De kommer att verka som lärare, helare och byggnadsarbetare.

Babylons tid är förbi, även om vi ser dess sista klanger klinga.

De nya indianerna verkar som barnmorskor åt vår kära jord. De om några kan hjälpa henne återfödas och de återföds in i henne. Moder jords stämgaffel kommer nu från öst och vibrationerna från de höga tonerna utmanar och tar plats och trycker undan de babyloniska.

Se, du människa på vår jord den nya stjärnan lysa klart i öster. Var du än är så bidrar du med ditt eget stjärnstoff och bereder vägen för det nya landet.

Anatoli

Du gillar kanske också...