Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 februari 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 februari 2019

UPPVÄCK ERA HJÄRTAN ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi är glada att se vad som kommer att bli av den här tiden ni är i för att vi kan se så många potentiella tidslinjer öppnar för er och de som öppnar upp leder er till en mycket mer tillfredsställande livserfarenhet där på planeten Jorden. Vi märker att mänskligheten fortsätter att vakna, och att ert uppvaknande har gått bortom sinnet.

Ni vaknar i era hjärtan, och när era hjärtan vaknar känner ni igen att denna livserfarenhet verkligen handlar om kärleken som ni känner. När ni flyttar bortom sinnet, vilket är egots verktyg, flyttar ni bortom att bara försöka överleva så länge ni kan i så mycket fysisk komfort och nöje som ni kan härleda från era livserfarenheter.

Ni vaknar för sanningen att när ni känner kärlek, är ni i fred. Och ni är inte bara i fred i det ögonblicket. NI är i fred med vad som händer i er framtid och i det mänskliga kollektivets framtid. Anledningen till att ni hittar fred inom er är att ni vet att ingenting kan komma mellan er och er förmåga att älska.

När ni vaknar på hjärtats nivå, kommer ni också att känna er som Källans energi och, som Källans energi varelser, är ni självklart kärlek inkarnerad. Och därför kan ingenting skada er. Om ni ser er själva som fysiska varelser som behöver överleva och skydda er själva, så kommer det alltid att finnas någon där ute som kan göra er eller någon ni älskar skada. Men när ni väl omfamnar sanningen att ni är kärlekens varelser, och att kärleken ni är är evig och oändlig, så vet ni att ni inte har något att frukta och ingenting att skydda.

Allt ni behöver är utvidgningen av den kärlek som inkluderar alla och allt. Det är vad sann anslutning med Källan är, och det är vad era hjärtan alltid kommer att vägleda er framemot.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...