Anatoli via Beatrice Madsen, 8 december, 2019

Anatoli  en  rysk uppstigen mästare  via   Beatrice Madsen 191208

Vår tid är nu. Moder Ryssland förbereds för den nya tiden. Varmare vindar sveper in över hennes vidder. De blåser bort att misstro, tvivel och förberedelsens tid är nu.

Energin förankras och höjs i frekvens. Den rena platsen gör det lätt. Nordväst om den djupa bajkalsjön finns portalen till Agharta. Här sker genombrottet i framtiden. Vi är redan där. Det dröjer en smula innan det kommer till allmän kännedom. Vi måste rensa och rena innan dess.

Babylon falller i väst. Öst förbereds för den nya tiden, att vara vägledande, vägvisande och nybyggande.

Babylon faller och vi ser pelare efter pelare rasa samman och sprida skräck och förtvivlan. Förtvivla inte. När det ena dör föds det nästa, rena och nya, vi kan säga nygamla.

Var sak har sin tid och det krävs mycken vishet för att hantera den nya tekniken. Det gamla Atlantis föds på nytt i Norden och ljuset sprider sig över hela vår kära Moder Jord.

Det nya Atlantis ska använda tekniken i ljusets tjänst. Teknikens uppsåt har inte alltid varit gott. Vi vänder på skeppet och använder det till vår hjälp och bättring i den nya tiden.

Drakarna står vid varje portal, beskyddar och fungerar som väktare. Babylons höga hästar kan inte tänka sig att falla men de har i själva verket redan fallit. De lever nu på skenbilden av sig själva. Skenet som inte är av det sanna, andliga ljuset.

Den falska matrisen kämpar krampaktigt för att hålla kvar sina skenbilder i männsikans medvetande, hålla dem fångna i makt och begär och dyrkan av deras avgudabilder.

Moder jord och sibiriens vidder förbereds nu och förvandlas sakta till bördig jord och livgivare. Hon vrider sig i förvandlingen och skakar på sin stora kropp. Ingen undgår hennes förändring, från minsta väsen till det största. Jag Anatoli, en rysk uppstigen mästare är med i den nya arkitekturen. Förtvivla inte, vi bygger nytt.

Du gillar kanske också...