Oraklet i Delfi via Beatrice Madsen, 25 maj, 2018

Oraklet i Delfi via Beatrice Madsen     25/5 – 2018

Jag välkomnar dig för en stund in i min kammare. Du kanske kan se mig sitta på min triptyp, andandes in mina beslöjade ångor.

Jag kommer med ett särskilt budskap till dig. Om du vill följa med in i den nya tiden är det viktigt att du tar emot ”hela” dig med alla dina delaspekter. Har du för bråttom kommer alla inte hinna med och några mer mörka, mindre angenäma drar dig tillbaka till din gamla 3-D verklighet. Det finns inget bättre eller sämre men jag vill hjälpa dig om du önskar komma vidare.

Övning

Jag, oraklet i Delfi, byter nu plats med dig och bjuder dig att sätta dig på min triptyk. Jag står bredvid dig och guidar dig så du behöver inte vara rädd.

Du sitter på rundad plats i Delfi och tittar du ner så finns där en stensättning i en rund formation som går till dig själv och utgår från dig själv. En ljum vind av cypress, oliv och ceder slår emot dig och varma, kärleksfulla väsen omgärdar dig på alla håll.

Nästa steg är att jag omgärdar dig med 12 stycken speglar. Du börjar med att se in i den spegeln som vätter mot norr. I den ser du nu ditt vardagsjag, precis sådan du ser ut jut nu. Titta en stund på dig själv. Försök att se, känna in dig utan fördomar och/eller bedömningar. Kommer de sådana så låt dem bara passera. Se så in i den andra spegeln. I den finns en annan aspekt av dig, kanske från en annan ålder. Låt oss ta ett exempel, kanske det dyker upp en ledsen 12-åring. Fråga denne 12-åring varför hon/han är ledsen. Invänta svar. Skicka healing och värme till denna del av dig. Omslut denne med ljus. Fråga om denne vill säga eller förmedla något mer. När tolvåringen är neutral så går du vidare till nästa spegel. Låt oss ta ett nytt exempel; där kan finns en ung kvinna eller man som är ivrig och vill något. Du frågar – varför är du så ivrig, vad vill du?. Den unga personen kanske svarar att jag vill sjunga. Alltså en del av dig vill få ge ut sin sångarglädje. Kanske det dyker upp en fördom inom dig, men du/jag kan ju inte sjunga? Se, lyssna vad personen i den spegeln svarar.  Ett möjligt svar är att oavsett om jag kan sjunga så behöver min röst få uttrycka denna glädje över att få ljuda och försöka. Det finns healing för mig i det uttrycket.

Ni går vidare från spegel till spegel och avslutar efter den 12:e. Övningen kan behöva göras i omgångar. När ni gått igenom alla speglar så ska ni känna att alla gestalter inkorporeras i er och ni blir ”ett” tillsammans. Ibland kan en gestalt sticka ut och åter behöva få göra sin röst hörd och då kan ni gå till den spegeln för kommunikation och healing.

Detta är en mycket kraftfull övning och det kan komma upp aspekter av er som är från tidigare liv, ex på det; en stridslysten person som precis har dödat en mängd människor, i botten av den gestalten kanske det finns en sorg och skuld och skam över det utförda som gestalten behöver få uttrycka.Det kan likaså uppkomma en del av er som ser märklig ut och som visar sig komma från en annan planet, vilket kan ta tid att smälta. Det är viktigt att ni avslutar övningen med att åter ta tillbaka ert ”jag” till det centrala jaget som sitter på stolen, alltså alltid börjar och avslutar med ert nuvarande jag i centrum och gå tydligt in i rummet när ni börjar och ut ur rummet när ni avslutar.

I den bästa av världar så är det fint om ni har någon att dela denna upplevelse med och berätta. Har ni inte det så är min rekommendation att ni skriver ner det ni upplever och kan gå tillbaka till det i text efter ett tag för djupare förståelse och integrering. Avlsutningsvis önskar jag er lycka till med övningen och vet att i resan mot ljuset så finns ett bärande motto ”känn dig själv”.

Du gillar kanske också...