Andromedanerna: Att Väcka Er Gudomliga Plan, 20 maj 2022

Andromedanerna: Att Väcka Er Gudomliga Plan

20 maj 2022

 

 

Kanaliserad genom Natalie Glasson – Originalkälla: Sacred School of OmNa

https://tinyurl.com/4s2339yx

Hälsningar, vi utstrålar Andromedanernas ljus till er. Vi kommer som Andromedas civilisation för att vara till tjänst för er i denna stora uppstigninghändelse som ni rör er genom på Jorden.

Vi önskar att ni ska veta att vi är närvarande för att stödja och tjäna er varje ögonblick av er uppstigning. Det är vårt syfte och vår gudomliga plan, att hjälpa varje själ som inkarnerar på Jorden att uppnå sin uppstigning.

För att börja detta uppvaknande av er gudomliga plan, vill vi Andromedaner först uppmuntra er att tillbringa ett antal dagar med att fundera över vad er gudomliga plan är. Vi föreslår att ni frågar er själva dagligdags och även under meditation.

Släpp allt allvar som kan dyka upp. Se den här aktiviteten somen lek, ni leker med tanken om er gudomliga plan. Fråga inom:

Vad är min gudomliga plan? Hur föreställer jag mig att min gudomliga plan är?

Låt svaren komma till er. De kommer till er från ert sinne, från förväntningar, från programmeringen av andra, från rädslor, från er personlighet och från ert ego. Varje gång ni uppmärksammar ett nytt svar på vad er gudomliga plan är, eller skulle kunna vara, ber vi Andromedaner er att säga: ’Underbart, jag accepterar och släpper det.’

Ni prisar svaret, men ni fastnar inte i det. Därför öppnar ni upp utrymmet och det är som att rensa. Efter ett antal dagar av att ofta ha frågat er själva kan ni ha många svar, vissa kan verka ovanliga, vissa kan verka opassande, vissa kan verka fantastiska.

Det vi ber er uppmärksamma är att alla dessa svar inte är er gudomliga plan, även om de kan ha vibrationen av den. Genom denna övning kommer ni att tillåta er själva att gå in i ett utrymme. Ett utrymme som är fritt från röran eller distraktionen inom er. Ett utrymme där ni kan väcka er gudomliga plan.

Ni kommer att slå er ner i detta utrymme av frid och tillfredsställelse, kanske automatiskt och utan instruktioner, eftersom ni har avslutat ert sökande, ni har avslutat era frågor; ni har fått så många svar att ni överlämnar er. Ett överlämnande till friden och belåtenheten i inom er.

Vi Andromedaner ber er sedan att under några dagar efter detta, bara fokusera på att sitta eller stanna kvar i utrymmet av frid och tillfredsställelse, även om ni måste instruera ert sinne och er varelse att fokusera på det inom er. Vi inbjuder er att kultivera denna frid och förnöjsamhet, så att det nästan känns som ett rum ni går in i och som omger er totalt.

Denna energi av frid och tillfredsställelse finns inom er. När ni känner att ni har aktiverat och väckt energin av frid och förnöjsamhet, är det här ni kallar fram er själ, era guider, er själsgrupp och er direkta förbindelse med Skaparen. Fråga inombords, ’vad är min gudomliga plan?’

Ni kanske vill konstatera att ni väcker er gudomliga plan. Det är i det utrymmet, i den expansiva energin av frid och förnöjsamhet som fröet till er gudomliga plan kommer att planteras, kommer att växa, kommer att vårdas och ges näring. Förståelsen av er gudomliga plan, förkroppsligandet av er gudomliga plan, kommer att växa inifrån er, och blomma ut till förkroppsligande.

Ni kan få insikter; ni kan få förståelse, eller så kan ni helt enkelt få en känsla av att känna till er gudomliga plan. Er gudomliga plan styrs av er själ. Det er själ vill uppleva på Jorden, och det er själ vill förkroppsliga eller aktivera.

Många tror att deras gudomliga plan måste vara så stor och effektfull, att de missar och inte kan se sanningen i den.

En gudomlig plan kan vara så enkel som att dela kärlek med en annan varelse, eller lära sig att få kontakt med andra människor på ett enkelt och sanningsenligt sätt. Det kan vara att ta hand om naturen eller att stödja djuren. Det kan vara så enkelt som att leva ett balanserat liv, tillåta sig själva att vara lyckliga eller främja er hälsa.

Det kan vara att sluta döma eller läka såren i en relation som haft en spännvidd över livstider. Vad helst som flödar till er, men förutom det, lek med det som om någon kastat en boll till er. Lek med den, håll den, känn dess struktur, kasta upp den i luften, känn hur lätt eller hur tung den är, kan den rulla eller studsar den?

Detta är vad ni kan göra med vilket svar ni än får i utrymmet av belåtenhet och frid, angående er gudomliga plan.

Prova det och ni kanske upptäcker att det inte känns lämpligt, fråga i så fall igen, gå djupare.

Ni kanske upptäcker att ert hjärta sjunger av glädje. Kom ihåg att den gudomliga planen för er egen verklighet kan vara oerhört enkel, och den kan till och med vara lätt att uppnå.

Vi tror att många av er nu är mer än kapabla att komma åt er gudomliga plan, i det nuvarande ögonblicket av jordens verklighet, och framgångsrikt uppleva och förkroppsliga den.

Vi finns närvarande för att stötta er.

Vi tackar er,

 

Vi är Andromedanerna.

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...