Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 maj 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 maj 2022

 

Vad Ni Kommer Möta med Full E.T. Kontakt

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är alltid intresserade av vad som får människor att fortsätta, vad som håller er intresserade av livet där på planeten Jorden, för som det uppvaknade kollektivet vet ni att det finns så mycket mer tillgängligt för er. Men ni delar en planet med många människor som söker mycket specifika upplevelser som de bara kan ha i sina fysiska kroppar där på Jorden i den fjärde dimensionen. Det är väldigt intressant för oss att observera vad som motiverar en person att gå upp på morgonen och göra alla de saker som de tror att de behöver göra för att få vad det är som de vill och uppleva det de vill uppleva.

Vi tittar på filmer om era liv med stor entusiasm, för vi älskar att lära oss om ert medvetandes natur. Att veta om ert medvetandes natur hjälper oss att förstå oss själva bättre, och det är vad E.T. kontakt egentligen handlar om. Många människor vill bli räddade, vill bli bortförda på ett rymdskepp, vill få tillgång till den där mycket avancerade E.T. teknologin. Men de av er som är vakna måste inse att när ni möter en utomjordisk varelse så möter ni mer av er själva. Ni ges en möjlighet att utforska en aspekt av er som ni aldrig kände förut. I vissa fall kan ni inte ens förstå hur dessa E.T.s kommer att se ut och vad de kommer att aktivera inom er när ni är i deras närvaro. Det är något att bli förväntansfulla över.

Vi vet att när ni får en möjlighet att observera era E.T. vänner och för att se vad som får dem att fortsätta, kommer ni att bli fascinerade också. Ni kommer att få nya förståelser av vad tillvaron handlar om bara för att ni kommer att se hur kulturellt olika de är från er. Att slå samman er kultur med deras kultur kommer att skapa något nytt, något som aldrig tidigare setts och upplevts i detta universum, och det kommer att vara en fröjd för oss att bevittna också, men ännu viktigare, det kommer att bli en så fantastisk upplevelse för er alla att ta del av, att mötas av olika perspektiv, olika metoder, olika konstformer.

Vi är så positiva till att ni ska ha mer utomjordisk kontakt just nu att vi vill uppmuntra er att öppna upp er för dem varje kväll när ni somnar i er säng. Var inte rädda, för ni har så många välmenande E.T. vänner som är era medhjälpare. De vill komma i kontakt med er och de väntar på rätt timing och riktig inbjudan.

Berätta för dem att ni är redo att träffa dem och skapa tillsammans med dem, så skickar ni den signalen till alla era stjärnfamiljemedlemmar, alla välvilliga E.T. varelser, både fysiska och icke-fysiska, och ni kan förvänta er att få några anmärkningsvärda upplevelser när ni gör de kopplingarna, upplevelser som går långt utöver hur deras skepp ser ut och vilka prylar de har ombord. Gör er redo för en explosion av ert eget medvetande till så mycket mer än vad det någonsin har varit för er, för det är vad ni kommer att möta med full E.T. Kontakt.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...