Andromedanerna via Krista, 10 mars 2022

 

Andromedanerna via Krista, 10 mars 2022 – Hur Man Talar med Oss

 

Mars 10, 2022

Nu är det dags för oss att välkomna er till en ny början. Idag är en ny början. Vi säger det, därför att i era hjärtan växer ni mer för varje dag. Varje dag börjar ni på nytt. Hatet ni bevittnar på nyheterna kan raderas, genom att börja dagen på nytt. Varje dag har möjligheter. Ni åt för mycket skräpmat och nu känner ni att ni har förstört allt; så ät inte skräpmat imorgon. Varje dag kan ni göra val till det bättre. Säg till er själva varje dag när ni vaknar, jag har en ren tallrik, vad vill jag ha på den? Vill jag lägga dit skräp som jag inte vill ha, eller vill jag fylla min tallrik med vackra saker? Ingen tar sig tiden att börja på nytt varje dag. Man vaknar och gör samma sak som igår. Gillar ni inte något, så gör det inte nästa dag. Ni har makten att förändra. Ni har makten att säga, idag söker jag ett nytt jobb. Ni har makten att säga, idag tar jag trappan. Idag ska jag testa nya kläder. Idag ska jag städa ur min garderob. Idag ska jag undersöka vad jag vill förändra. Och sedan bara göra lite varje dag. Se över något. Rensa ur skafferiet och ersätt med mat som är tilltalande. Ni behöver inte göra det över en natt, men varje gång ni går till affären, köp en eller två hälsosamma saker till. Folk tror att något måste hända för att det ska bli en förändring. Jag måste skilja mig, jag måste flytta någon annanstans, jag måste sälja min bil. Okej, ni kanske vill göra det, men varför skapar ni inte mönstren redan nu? Kan ni städa ur bilen och göra den redo att säljas? Kan ni prata med en mäklare? Röra er själva i rätt riktning. Vänta inte på att saker ska tvingas på er… Jag tog aldrig hand om bilfrågan och nu är jag utan bil.

Vi föreslår att ni gör följande. Under dagen idag gå igenom ditt hus. Vad skulle du vilja förändra? Skriv en lista. Prioritera listan. Arbeta sedan av den listan varje dag. Anlita någon som tvättar mattan? Köpa nya lakan? Titta sedan på din privatekonomi. Vad kan jag skära ner och spara på. Vad kan jag köpa nytt och vad kan jag sälja. Vi föreslår att du använder din budget. Du behöver inte köpa designermärken. Att byta något med en vän kan vara allt du behöver. När det gäller livets största frågor kommer vi att berätta detta. Det spelar ingen roll om du flyttar till ett nytt område eller skiljer dig. Du skulle följa samma process. Gör en lista och prioritera sådant som är viktigt för dig. Arbeta sedan av listan. Vill du skiljas, prata med en advokat. Vi vill att du ska komma till ett tillstånd då du är lycklig; är nöjd med saker i ditt liv och har övervunnit dina bördor. Du bär ett bagage med dig hela dagen. Kom ihåg att varje dag börja på nytt. Har jag rensat ur min väska? Diskade jag? Gör inte samma sak dag efter dag, och tänk att det på något sätt kommer att lösa sig. Du är skaparen av din verklighet. Skapa det du vill ha.

Vårt budskap idag är av stor betydelse, eftersom ett belastat sinne energimässigt inte kan anslutas till oss. Vi önskar en större kontakt med individer på Jorden. När ert sinne är tyngt blir ni dunkla. Vi vill se många människor obelastade och öppna för möjligheterna med ET-kommunikation. Vi är här för att hjälpa er men ni behöver först bli en bättre version. Föreställ er vad ert hjärta skulle säga om ni kunde få tydlig vägledning. Föreställ er hur många dörrar som skulle öppnas för er om ni kunde få tydlig kommunikation från oss. Vi ber er att uppgradera er livsstil så att vi kan prata med er. Från vår utsiktspunkt finns det så många möjligheter för era resultat. Sanna anslutningar börjar när ni är lyckliga. Sanna andliga förbindelser kan uppstå när ni lyfter bördan från era axlar. Det finns ingen anledning till att ni och jag, inte ska kunna ansluta uppe i mitt rymdskepp. Varje människa har gåvan, ni föddes för att kunna kommunicera. Vi borde kunna prata med var och en av er, ge er vägledning och lysa upp er väg. Vidta de åtgärder som krävs för att ta bort era bördor. Öppna era ögon och se att vi är era vänner. Vi guidar er genom denna tid. När ni behöver hjälp gå tillbaka till er lista. Vad ville ni förändra? Vilka steg tar ni för att förändra? Försvinner bördorna? Vi finns här när ni är redo. Ser fram emot att prata med er när den tiden kommer. Världen kommer att bli lättare för er när ni gör en lista och tar er an den.

Frid och kärlek, Andromedanerna. Många välsignelser till er, vi är era allierade och kommer att prata med er snart. Mycket kärlek till er alla!

(Kanaliserat meddelande den 10 mars 2022)

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...