Den Galaktiska Ljusfederationen via Erena Velazquez | 12 mars 2022

 

 

Den Galaktiska Ljusfederationen via Erena Velazquez | 12 mars 2022

12 mars 2022

Hälsningar Mänsklighet,

Vi är den Galaktiska Ljusfederationen som sänder denna överföring genom den Universella Kanalen. Vi har arbetat med att demontera några överblivna Reinkarnationsmaskiner, och vi har gjort stora framsteg genom att hitta deras platser. Vi hade också möte med Reptilerna på Mars när de försökte smyga in till er planet. Som ni ser är vi upptagna med att försöka behålla lugnet.

Alla händelser på Jorden har skapats av ren ondska. Just nu vill de korrupta själarna pressa er till gränsen i desperation efter överlevnad eftersom priserna kommer att fortsätta att skjuta i höjden för dagliga nödvändigheter. Kom ihåg att ni är flerdimensionella varelser, och ni har tillräckligt med kraft i er för att vinna. Låt inte rädsla styra era liv.

Era regeringar har ingen auktoritet över mänskligheten om ni inte tillåter dem att ha det. Ni måste enas och börja rensa upp. Vänta inte tills resten av befolkningen vaknar. Många av dem kommer att fortsätta att sova och stanna i 3D-verkligheten. Deras utveckling kommer att ske i deras takt.

Specialstyrkorna håller på att demontera biovapenlaboratorier, kärnvapen etc. i Ukraina. Dessa typer av operationer kommer att börja på olika platser i världen. Snälla, öppna er för den verkliga sanningen. Lyssna inte längre på Fake Media. Den som påstår sig vara Kanadas Drottning är en bedragare, och hon är implanterad av den khazariska maffian. Vissa av kanaliserarna är också hjärntvättade och kontrollerade av de Mörka Varelserna.

Ljuskrigarens ansvar är att sätta stopp för den ondskefulla tillvaron på Moder Jord. Snälla, sluta underhålla negativa känslor och börja leva i höga energier, vilket berikar och hjälper till i övergången till en ny värld. Ni kan inte längre tillåta att bli utnyttjade av Mörkret. De Mörka Entiteterna exponerar sig själva för varje dag mer och mer, och deras dolda agendor kommer upp i Ljuset.

Bli inte avskräckta, tusentals och åter tusentals kämpar för Jordens Befrielse, det är nästan över. Tack Universella Kanal. Vi skickar vår Kärlek och Support

Håll er positiva och starka
Den Galaktiska Ljusfederationen

Kanaliserad av Erena Velazquez

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...