Andromedanerna via Natalie Glasson, 15 juli 2022

 

Andromedanerna via Natalie Glasson 15 juli 2022

 

Är du obekväm i din fysiska kropp? av Andromedanerna

Kanaliserad genom Natalie Glasson Ursprunglig källa: Sacred School of OmNa

Hälsningar och kärlek, vi Andromedanerna sträcker oss in i ditt väsen nu. Vi vill omfamna dig med villkorslös Gudomlig Kärlek, vi inbjuder dig att ta emot denna villkorslösa Gudomliga Kärlek, absorbera den djupt in i hela din varelse och speciellt din fysiska kropp.

Under hela denna uppstigningsprocess absorberar varje varelse på Jorden heliga vibrationer, aktiveringar, nycklar och koder från Skaparen, samtidigt som den aktiverar djup kunskap och påminnelse inifrån, från själen, själsgruppen och Skaparen. Detta betyder att din fysiska kropp uppgraderas hela tiden. Den uppgraderar sin energivibration, kunskapen och visdomen som den har och sanningen grundad i dina celler. Denna uppgraderingsprocess av den fysiska kroppen beror på att du söker, utvecklar och upptäcker din Uppstigningsprocess. Din kropp och varelse har syftet att acceptera allt som är Skaparen så att du kan existera på Jorden som ett förkroppsligande och ett uttryck för Skaparen.

Med alla dessa aktiveringar och uppgraderingar inom din fysiska kropp finns det fortfarande en energi, en programmering, som hindrar den fullständiga och absoluta framgången för dessa uppgraderingar inom den fysiska kroppen. Denna programmering kan tillåta dig att känna dig obekväm i din fysiska kropp. Låt oss, Andromedanerna, beskriva för dig vad detta kan innebära, att känna dig obekväm i din fysiska kropp. Du kanske upptäcker att du varje dag letar efter saker som är fel med din fysiska kropp. Du kanske oroar dig för din fysiska kropp och din hälsa, oroar dig för åldrande eller framtiden. Du kanske upptäcker att du är djupt dömande av din fysiska kropp, din kropp kanske inte är densamma som andra, kanske känner du att du inte passar in. Du kanske känner att det finns delar av din fysiska kropp som helt enkelt inte gör det, fungerar på rätt sätt eller att det är något fel på din fysiska kropp, men du vet inte vad det är. Du kanske har en önskan att förändra aspekter av din fysiska kropp.

Inom den civilisation du för närvarande existerar är den satt i de trossystem som du bedömer, hatar eller ogillar din fysiska kropp på något sätt. Det som behövs för den fysiska kroppen är självkärlek och empati. Sättet som du känner för din fysiska kropp är fött från sår inom ditt väsen, inom ditt energisystem, inom dina känslor och till och med din tankeprocess. Mycket av din tankeprocess är adopterat från andra; tidigare generationer, familjemedlemmar, de som omger dig eller media. Många av dessa övertygelser uppmuntrar dig att söka upp och söka efter allt som är fel med ditt väsen. Alltså, såren, känslorna, man kan säga att smärtan inom dig aktiveras och du fokuserar den på din fysiska kropp.

Tankeprocesserna och programmeringen undertrycker din fysiska kropps gudomlighet, såväl som hälsan, vitaliteten och användningen av din fysiska kropp. Det begränsar också din fysiska kropps förbindelse med Skaparen och ditt gudomliga jag. Därför kanske du vill upptäcka vad du känner om din fysiska kropp. Du kanske vill erkänna på de djupaste nivåerna hur du verkligen känner för din fysiska kropp, erkänna dessa som reflektioner av energier, sår, känslor och smärta som är olösta inom ditt väsen såväl som programmering från omvärlden.

Botemedlet är självkärlek och empati.

Är du villig att först inse att du är obekväm i din fysiska kropp?

Är du villig att känna igen några av speglarna som du projicerar in i din fysiska kropp?

Är du villig att ge din fysiska kropp självkärlek och empati?

Även om du inte är redo för detta, inbjuder vi dig att överväga det.

Vi inbjuder dig att odla energierna av självkärlek och empati inom ditt väsen, att känna, att uppfatta och erkänna självkärlek och empati inom ditt väsen.

Expandera dem som en färg eller energi, eller till och med ett ljud i din fysiska kropp, och omfamna din fysiska kropp. Omfamna alla områden som du känner dig obekväm med. Kanske känner du helt enkelt att det är obehagligt att leva på Jorden.

Ju mer du kan ge din kropp självkärlek och empati, desto mer kommer du att lösa upp programmeringen och känslorna av att vara obekväm.

Vad du kommer att inse är att dessa tankar, dessa områden som du var obekväm med eller kände dig obekväm med, du kommer att inse att de helt enkelt var en illusion, och att du är Skaparens perfektion just nu. Du kommer att inse att det är så naturligt att älska dig själv och att du hade blivit vilseledd när du hatade dig själv eller trodde att något var fel. Att erkänna illusionen kommer att kännas som en befrielse.

Mer obekväma känslor kommer upp till ytan för att släppas. Men grunden för självkärlek kommer att tillåta alla uppgraderingar och aktiveringar som din fysiska kropp kräver att gå igenom, att ske med framgång med helhet och fullständighet. Din kropp kommer att trivas med denna enkla förändring. Trivas på så många sätt att du inte ens kan föreställa dig.

Vi hoppas att du kommer att acceptera våra ord med den kärlek som de ges. Fokusera inom din varelse för att tillåta förvandlingarna att äga rum.

Vi Andromedaner kommer att vara med dig för att stödja dig och hjälpa dig.

Vi tackar dig; vi är Andromedanerna

——————————————–

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...