Andromerna via Galaxygirl, 14 april 2018

Andromerna via Galaxygirl, 14 april 2018

 

Andromerna 14/4/2018

Hälsningar grannar och vänner. Vi är Andromeda-kollektivet här idag för att skicka vår kärlek och ljus i hälsningar till er, vänner och familj på denna viktiga och väsentliga tid/stund på er vackra Gaia.

För ni är i förgreningspunkten vänner, av någonting stort, och denna ”stora sak” är alla ni när ni upptäcker era gudsjag inom er, och hävdar er gudomlighet, er förmåga och som ett mänskligt kollektiv stiger som ett och stiger upp. Det är sant att alla inte kommer att välja att göra detta och det är deras rätt, deras privilegium, deras beslut. Vi dömer dem inte. De vill helt enkelt lära sig mer av de hårda lektionerna och arbeta genom sina problem. Vi missunnar dem inte detta. Men de av er som har valt ljuset har valt klokt, och det är dags att stiga upp, vänner.

Vi är så exalterade för er. Vi är mycket intresserade av er underbara jordkultur och -vanor. Och det är så varierande över hela världen! Så många olika rätter och kulinariska läckerheter, så många olika sätt att klä sig, att äta, leva, att dyrka. Jorden är verkligen ett potpurri av erfarenheter och era vänner har upplevt allt detta, allt som jorden har att erbjuda, för ni har gått igenom det så många gånger och tjänat kollektivet på så många sätt att det är verkligen underligt att ni fortfarande är här och fortfarande gör vad ni har gjort så länge och tjänar kollektivet. Det har varit mödosamt, var så säker.

Vi Andromer har haft egna problem och uppgraderingar. Vi är en äldre galax (andligt) än er egen men vi ser er som vår systergalax, vad ni kallar Vintergatan. Och vi har haft många härliga interaktioner ihop över eonerna. Och vi är självklart här för att låna vårt ljus och vår service till mänskligheten vid denna kritiska förgreningspunkt för tid och energi, när detta inflöde – detta stora inflöde – av ljus exploderar in i er värld och omarrangerar allt till ljus och renhet, och inte lämnar någonting orört i denna tsunami av kärlek och ljus som renar mästerligt. Släpp in det, låt dess renhet lugna och trösta och bränna bort avskrädet, det som inte längre tjänar. Därför är ni här nu vänner, för att uppleva och att vittna om denna mäktiga tid av tumultartad förändring. Och ni har återigen frivilligt kommit hit för att leda ert ljus och er kraft och styrka så att det kanske inte blir så tumultartat som det har förutspåtts. Och ni gör det här utmärkt.

Vi är Andromediska Kollektivet och vi skickar vår kärlek och vårt ”hej” till er nu som det anstår en god granne.

 

~ Galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...