Änglarna via Ann Albers, 14 april, 2018

Änglarna, 14 april 2018

Via Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Ni har fester utspridda över hela året. Ni firar semestrar, födelsedagar, årsdagar och examensdagar och mycket mer. Ni firar födslar, högtidlighåller dödsdagar och ni har även en helgdag där ni ägnar er åt att skämta med varandra. Ni firar årstiderna, vårdagjämningen och solståndet.

Om ni tänker på det så har den mänskliga rasen varit mycket bra på att hitta skäl till att uppskatta och njuta av speciella tillfällen i livet.

Kan ni föreställa er ett liv där varje dag blir en fest – en dag där ni vaknar upp och säger: ”Underbart! Jag får återuppleva ännu en dag i denna dyrbara kropp! Jag kan ge glädje, skratt, god mat eller åtminstone en positiv attityd åt varje ögonblick denna dag. Jag får tillbringa tid med min själs familj, mina systrar och bröder, mostrar, fastrar och farbröder! Hur kan jag skapa en dag av glädje och firande?”

Er dag skulle bli en magisk serie av glada stunder!

När ni sitter vid bordet på er Tacksägelsedag uppskattar ni maten.  Uppskattar ni maten lika mycket varje dag? Hitta ett sätt att njuta av det ni äter varje dag, då kommer varje måltid att vara en tacksägelse.

Ni ger varandra presenter vid jul, hanukkah och diwali – ljusfestivaler. Kan ni tänka er att ge varandra er Närvaros ljus varje dag – till exempel, er odelade uppmärksamhet vid varje samtal?

Ni firar påsk och många andra högtider av frihet och ett nytt liv. Tänk om varje dag var en pånyttfödelse och en hyllning till er själs frihet?

Kära ni, tänk på er favoritdag, oavsett vad det kan vara, eller ert favoritfirande. Fråga er själva: ”Vad är det som gör den här dagen så speciell för mig? Hur kan jag börja ta med mig essensen av den dagen i mitt dagliga liv?” Försök att göra det sedan.

Det finns aldrig ett behov av att vänta till ”speciella tillfällen”, eftersom varje värdefullt andetag av ljus är en speciell händelse för er själ. Tillåt er själva glädjen av att fira varje dag i ert dyrbara liv.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...