Andromerna via Galaxygirl, 16 december 2017

Andromerna via Galaxygirl, 16 december 2017

 

 

Hälsningar, vänner! Vi är Andromer, era närmaste grannar kan man säga, och vi är glada över att komma i kontakt med er genom den här personen idag.

Vi ser på med stor spänning eftersom denna härliga tidslinje kommer ur askans återfödelse, inte olikt Fågel Fenix från era berättelser som vi försäkrar er är sanning i andra världar. Det finns många paralleller med Fågel Fenix i era egna erfarenheter. Vi observerar era förvånansvärda transformeringar, både personligen och i ert mänskliga kollektiv. Inte längre kommer lättprovocerade krig att tolereras, för ni är nu äntligen mer intresserade av fred och likheterna mellan er, snarare än era skillnader. Detta är ett landmärke för er och verkligen något att fira. Vi firar definitivt i våra skepp när vi observerar och hjälper er.

Den här personen har ett tungt hjärta angående bränderna som plågar ert Kalifornien, men vi påminner er om att det här sker över hela världen och allt är i ett tillstånd av förnyelse och återfödelse. Kommer ni ihåg Fågel Fenix? När allt verkar förlorat och dött, kommer nytt liv ur askan, redo att börja på nytt. Det gäller också era jordiska samhällen och konstruktioner som återskapas när ni börjar formulera nya idéer och överväga det högsta bästa hos alla, snarare än det högsta goda hos de rika. Deras tid är över. De är medvetna om detta.

Vi hjälper många civilisationer och tider. Er jord har varit den vackraste, mest unika och kanske den svåraste på många sätt – men nu gryr ljuset och ni dammar bort askan från gamla erfarenheter och sträcker på era Fenixvingar. Ni är redo att flyga!

Vi Andromer är angelägna om att träffas och ”chatta ” med er, som ni säger, för vi har mycket att lära av varandra. Vi är ivriga att dela med oss av vår teknik och ovillkorliga kärlek. Vi är trots allt en galaktisk familj – det menar vi bokstavligen för några – många – av er.

Det är allt för nu. Vi tackar dig för den här anslutningstiden. Kom ihåg att allt som har bränts kan återuppbyggas. Kom ihåg att ny teknik inte bara kommer, den är här nu. Kom ihåg alla civilisationer som har kommit före och avlägsnats av tidens sand. Kom ihåg vem du är. Du var där och är här nu för att bidra med din expertis till kollektivet och bygga upp Nova Gaia tillsammans som ett.

Vi är Andromeer och vi sänder dig vår kärlek och stödjande energi idag.

– Insänt av Galaxygirl

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...