”Angående The Church Bank and HAS av Ron Giles – 9.10.17” av Victor 10.10.17

”Angående The Church Bank and HAS av Ron Giles – 9.10.17”

av Victor

10.10.17

En utmärkt poäng, Ron Giles. Det är så skrämmande uppenbart att ingen verkar se det. Avled RV-medlen till ett motstående banksystem (church bank), som står tvärt emot Avsikten för hela RV. Så uppenbart och så Kabal-likt. Lägg allt in hos … ”en Agent för Desinformation” … (YO YO), få in honom tidigt i spelet och få honom att till och med avslöja det att han är en desinformationsagent. Så skrämmande sårande för alla som ”de” håller i förakt och vad de tidigt börjar pumpa in i Fårens hjärnor.

Fåren märker aldrig att det är på väg, eftersom hela programmeringen … ”TIDIGT HAR GENOMFÖRTS” … på Dem. Ja, programmeringen med små vita lögner påbörjades för några år sedan, när han var så Kärleksfull. Jag slickade honom till och med då. Men … de små Vita lögnerna innehåller ett frö av Sanning så de … ”känns bra” …

Naturligtvis kämpar eller sätter sig inte fårens hjärnor mot det som känns bra. De accepterar det och de litar på det. När det en gång har accepterats, kan ingen ens i själva verket säga en enda sak mot de små … ”Vita Lögnerna”. Fåren blir beroende till och med av de små vita må-bra-lögnerna.

Jag märker att till och med du Ron, i slutet av ditt inlägg, var tvungen att ta lätta steg och ge beröm till de små vita lögner som fick oss fram till slutet? Faktiskt … Var har du din feta käpp, Kompis?

Nu måste vi hylla dubbelagenten och MK-Ultra-programmerarna för att de har gett oss tre år av … ”Små Vita lögner” … som känns bra, för vi är alltför rädda för att stå upp i vår SANNING. Kanhända vi borde kalla dem små …”Färgade Lögner” … för att vara politiskt korrekta? … och hylla självaste hjärntvättaren. Visa honom att vi … ”Tror” … Vi vill säkerställa att vi inte förargar den gamle YO YO som hatar orange och att han kritar er Bakdel korrekt … eftersom vi är alltför rädda för att hamna på låtsas-skit-listan.

Så nu när vi har blivit ”mentalt Korrupta” och har … SLÄPPT in den ”Trojanska hästen” bortom känslan av … ”Urskillning” … fick vi demonernas frön rätt in i vårt eget hus. I VÅRA HJÄRNOR … Amen idioter! … enligt min åsikt.

När fröet av korruption och idioti väl har planterats, vem ska få ut det? Kommer DU att få ditt eget hus i ordning och slänga ut ”EGOT”? … Nej, det gör du inte. DU SLÄPPER IN ”DEM”. Vad ska du slänga ut? Du är ett får.

Så du ska hylla och nu betala förespråkaren för … de ”vita lögnerna/färgade lögnerna”, som korrumperade sig, för du kan INTE medge … Du kan inte … ”Överlämna” … sitt eget EGO och inse att du begick ett misstag. För när du inte är …”Medveten” … och inte ”Vaken” så befinner du dig inom Matrisen.

Så när DU får RV-dollarna, DU! … återlämnar du dem rakt tillbaka till … ”Kontrollerarna” … som tappar det nya vinet på samma gamla flaskor och DU (genom Fria Viljan) kommer att ha gett LIV till … Kabalen.

DU har åter pusslat ihop Frankenstein, med alla sina bitar och gett det LIV … genom dina nya RV-dollars. HUR känns det? Inte illa, för att vara för några Små Vita lögner/Färgade lögner … ELLER HUR?

DU … genom ditt misstag att se och deras (Kabalens) omledning av … ”DIN FRIA VILJA” … kommer att återigen ge liv till din förtryckare och du kommer aldrig ens att märka när det sker och du kommer inte att förändras … OM INTE? …Om inte du får en stor … ”CHOCK”… Men vid det laget kommer det att vara för sent. Efter RV:s faktum och att du åter en gång har lämnat över nycklarna till kungariket. Kanhända det är anledningen till dröjsmålen? Javisst … ? Låt den komma hem och falla tillbaka på sig själv… HUR länge kan det ta att fixa det? Att fixa DIG ……?

EN STÖRRE CHOCK ÄR VAD DU BEHÖVER … Det är vad hela världen behöver. Men vad kommer den chocken att vara? … Jag har inte en blekaste aning? Chock-konceptet är en sak som jag har studerat i flera år … Fungerar det ens eller kommer det någonsin att ske? Det sker för alkoholisten eller … den ”stora ångerfulla” … YO YO, om du ska tro på hans berättelse om hur han fann Sanningen. Jag antar att det är TEORIN … eller en teori gällande hur man ska få till stånd en förändring i en ”O-Medveten hjärna” … ”ett Sovande EGO” Låt Allt kollapsa, åk till Helvetets djup och skrik på hjälp.

Kommer en ”kabal-liknande negativ chock” … kommer den att göra jobbet att väcka upp hjärnan? Jag är skeptisk, eftersom det verkar kasta dig rakt in i Tron att du behöver en ”Frälsare” för att rädda dig, eftersom du inte är tillräckligt bra eller tillräckligt vaken … återigen, att klara det på egen hand. Det liksom tar DIG tillbaka till beroendet av något utanför dig själv … vilket vi under en lång tid har sett i missbruket hos organiserade Religioner. De tar denna inre kollaps inom Egot och får det att jobba för … ”DEM” … och de skapade en hel industri av beroende och … BRIST… och tjänade pengar genom att producera negativ energi.

DU skulle kunna ta den andra VÄGEN, den som skulle vara att ge dig själv kraft, genom att följa din … ”GLÄDJE” … DET verkar enligt min åsikt, vara vägen till ”Galakterna” … Men För Guds skull, vad Vet jag? Jag har ännu inte sett någon av dessa suckers. Tala du om för mig eller tala om det för dig själv.

NU inser du …” FARAN” … i denna Lilla vita/färgade hop av lögner? Där du nu är övertygad om att du befinner dig på GUDS sida och att du kommer att lämna över pengarna till GUD för att fixa hans värld. Människa…… ”dum är den som dumt gör” … en av mina favoritmeningar.

Kan du inse att när du väl skänker dina pengar, eller du svär trohet till något som du inte känner, så har Du gjort en dålig affär och en farlig affär, med en hittills Anonym entitet som inte har avslöjat sig själv.

Det verkliga problemet är att DU nu blir ett problem … efter RV. Vem kan förändra din korrupta hjärna vid denna sena tidpunkt? Inte många … enligt min uppfattning.

Kommer en större chock att göra det? … Kanhända, ifall du får en och den är tillräckligt stark och den sker vid rätt tid. Kommer följandet av din GLÄDJE och att bli MEDVETEN att göra det? … Kanhända? … men det dröjer ett tag och du måste också förändra en hel del, dels för att du måste ge upp ditt ”BRIST-TÄNKANDE” … vilket du inte har lyckats göra alltsen du släppte in den Trojanska hästen i din hjärna och började med din övertygelse om … SYND.

Kommer du att ”Överlämna Synden” …?

Allt detta som har gjorts med … ”Små vita/färgade lögner” … vilket verkar vara så oskyldigt och får dig att må så bra, att du till och med vill betala för att i fortsättningen få höra dem och ”GE BORT DIN EGEN SUVERÄNITET” … för den lilla drog som heter villfarelse. Men lite villfarelse leder alltid till den ultimata illusionen och förövaren … som kommer att göra att allt vin blir surt.

Så behöver du hylla villfarelsens förespråkare och betala för det? …. Haaa… haa…. NEJ det behöver du inte.

DU tog dig hit på egen hand. INTE de villfarelser som har en 100% -ig andel rätt i att ha fel. Jag menar, tänk på det? Du kan gå till vilket casino som helst och man kommer inte att vinna 100% av gångerna. Men en förespråkare av … ”vita lögner/färgade lögner” … kan ha fel 100% av tiden? WOW … det är en präktig Spelagent. Om du får fel så ofta i din förutsägelse … så måste du veta var SANNINGEN ligger, så att du ska kunna undvika den? … Enligt min åsikt … Så vad betyder det?

Betyder det? Betyder det att vi som en grupp av människor är alltför dumma att få höra Sanningen, kraftfullt och tydligt och att vi bara kan få höra små lögner? Patetiskt … men det är KABALENS sätt. Jag skulle hellre att man Talar SANNINGEN med kraft … står inom den och inte … ”KRYPER”… inför ens förtryckare och lögnare. Ge dem inte ett dugg och ge dem inte en liten slant eller 25 dollars … och med all säkerhet ge dem inte din hjärna eller dina RV-idéer och mest av allt RV-PENGARNA … vilket är vad de är ute efter. Och som du måste skydda.

Du är den svaga länken här. De finns inte här för att hjälpa någon, utan för att tjäna sig själva. Det är vilka du har som motståndare.

Mycket Kärlek, Victor.

 

“Re: About the Church Bank and HAS” by Victor – 10.10.17 – Sananda

 

 

Du gillar kanske också...