Änglar I Vitt via Karen Vivenzio, 13 november, 2018

2018/11/13

Änglar I Vitt via Karen Vivenzio


Käraste barn, helig och ljus, du har ett förråd med många överraskningar ikväll. För vad som verkar vara konflikt i ditt hjärta och sinne är verkligen resterna av det gamla paradigmet som avslutas för sista gången. Vad du har kvar är ett utrymme att fylla med allt du vill manifestera i de kommande tiderna. För du har lämnat den sista tredje dimensionen och du är helt in i den fjärde på rörelse in i den femte. Tiderna kommer att förändras snabbt nu i slutet av detta år. 2019 välkomnar många förändringar som du har svårt att förstå, men vet det här, världen kommer att se ut som en helt annan plats under det nya året. Ringande i resterna av den fjärde dimensionen och är fullt välkomnande i den femte då. Vi vet att det här för närvarande inte är förståbart men allt som kommer upp till ytan under de närmaste två månaderna kommer snart att lämna (alla konflikter, alla sjukdomar är på väg ut – allt kommer upp till ytan för att bli botat och släppt / fokusera på läkning och släpp alla dina egna obehag / sjukdomar) att ersättas av ett högre paradigm / högre sätt att tänka och nya lösningar på de problem du har kämpat med. Detta är upplösningen av nuvarande katastrofer (naturliga och andra) från ett nytt perspektiv fokuserat på kärlek och välsignelser från alla inblandade kära barn. För alla blir trötta på att leva livet på ett sådant hemskt sätt, alla kommer att leta efter sätt att komma ur den röra som skapats, alla kommer att börja arbeta i samförstånd med varandra för att bättre kunna leva och vara och ta itu med behoven hos dem i de mest svåra sträckorna – välgörenhetsgivande kommer i stor utsträckning att öka och på mycket bättre sätt att fördela och hantera de mest brådskande behoven. Det kommer att bli så många skadade så att hjälpa kommer vara det enda sättet att klara dig genom det ständigt föränderliga landskapet och resterna av en sådan olycka. Så här kommer välsignelsetiderna att inledas, när det inte finns något annat sätt att gå än upp, när alla mänskliga resurser har placerats i en kopp och de ansvariga personerna börjar vakna. Du måste nå botten innan du kan gå uppåt. Det är där du är just nu, botten av koppen, och börjar titta upp. Så ha tro kära barn, du lämnar det gamla du bakom och flyttar in i det nya paradigmet. Det kan vara svårt att se just nu men förändringen är över dig och du kommer inte bara att överleva men blomstra, det är upp till dig och alla att arbeta i samförstånd med varandra och hjälpa de andra att gå upp i sinom tid.

Vi är legionerna av ljus och vi har haft glädje att ansluta med dig just nu. Gör dig redo att sätta på dina dansskor, för alla kommer att vända sig i den förändrande tid. Fler förändringar kommuniceras till dig i rätt tid när du är redo kommer förändringarna att flyta in och det är mirakler som du kommer att börja bevittna.

Öppna ditt hjärta och dina tankar och fyll världen med din glädje, din tacksamhet och din heliga önskningar, det är elixiren att ta in nytt ljus. För du är varje välsignelse som du önskar och du är alla katalysatorer för den förändring som behöver inträffa.

Sitt still i ögonblicket och fokusera på allt som du värdesätter. Släpp av resten och öppna ditt hjärta och ta emot välsignelserna – inte bara vad du vill ta emot, men hur du kan ge till andra som har mindre än dig. För att dela är namnet på spelet och glädjen att ge i denna tid av hopp och välsignelse. För det du mottar ska växa i gränslösa mått för det du tillåter dig att ge. Vi hoppas att du kan njuta av det välbefinnande som du tillåter dig att ge. Låt ljuset komma in. Tillåt utrymmet genom att ge bort så mycket du kan. Tillåt den glädje som detta medför.

Med många hjärtan och välsignelser av kärlek som omskapar och omgestaltar din värld, vi stöder dig i den heligaste kärleken och ljuset – sänder dig hjälp och leder dig i att slutföra övergången till sinneslikhet, händer utsträckta för att välkomna in i den förändrade tiden. Att gå vidare till de högsta dimensionerna – en helt ny värld för att bo i. Skaka dina händer och omfamna dig kära barn. För var och en besitter en helig gåva, ta reda på vad det är och lär dig att ge, ge, ge. Du upplyser himlen när du lär dig att sprida ditt ljus, vilket gör en skillnad i den här väven som kallas liv.

Detta är ett meddelande från dina Änglar i Vitt, vi är en med dig i hjärta och ande i kväll. Välsignelser, kära barn, ljusets barn.

Bara en tanke – om ingen kom för att rädda dig, hur skulle du rädda dig själv kära barn?

Fred, Kärlek och Välsignelser –

Via Karen J. Vivenzio, www.karenjvivenzio.com, www.karenvivenzio.com

Författare – Earth Angel: Hitta din kraft, sprid ditt ljus

Det är dags att omfamna det gudomliga i DIG!

Översättning: Bodil

You may also like...