Ashtar via Galaxygirl, 20 november, 2018

Ashtar via Galaxygirl

20 november 2018

Hälsningar vänner! Jag är Ashtar som lånar ut min röst ikväll. Det är mycket som sker och går enligt plan som jag inte fullt ut kan diskutera med er. Men, vänligen, var säkra på att ni är en mycket viktig del av denna plan och vi skulle inte kunna göra det utan er. Jag sänder er min kärlek och mitt ljus och vi sträcker alla ut våra armar och händer mot er i välsignelse.

Vi ser den snabba händelseutvecklingen på er kära planet och för det otränade ögat förefaller det som om ni går mot ett kaos. Men det kan inte vara längre från sanningen. I ett hus som är angripet av termiter, vet man ofta inte om det förrän det är för sent, därför att de är dolda inuti strukturen. Det är när ni besprutar som det blir uppenbart med alla insekter som vilt rusar omkring i försök att fly. Det är det som sker just nu på er planet med de högre energierna och med vår hjälpfulla vägledande påverkan. De mörka rusar iväg – eller försöker det – och i processen rör de upp all sorts rackartyg.

Men var medvetna och tröstade att allt inte är som det verkar och att det goda vinner och att ljuset har full kontroll. Och så kanske ni känner mer av dessa omvandlande energier som strömmar in, djupare in i era livsströmmar, in i era kroppar. Det blir lättare för er om ni tar er an en typ av regelbunden andning och meditativ övning med avsikten att låta dem strömma in i er. På det sättet kommer ni att vara en ännu större ljusmottagare och lysa ännu starkare för de andra. Kom upp och besök oss i skeppen när ni är redo. Vi är ivriga att träffa er och hälsa er och erbjuda er vår healing-teknologi. Många av er är redan här med oss i er andravärldsliga form. Ni är stora skapande varelser och har många former. Kom ihåg detta. Allt är inte som det verkar för er, men från vår utsiktspunkt och vårt perspektiv går allt smidigt framåt. Jag är Ashtar. Salut!

-galaxygirl

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...