Platon via Erena Velazquez, 1 juni 2021

 

Platon via Erena Velazquez

den 1 juni 2021

 

Hälsningar!

Jag är Platon, Filosofen från Aten och jag har av Ljusvarelser blivit ombedd att å deras vägnar idag tala till mänskligheten.

Jag föddes och levde i det underbara Aten, det Forntida Grekland, för länge sedan. Filosofer från olika tidsåldrar har studerat mitt arbete i skrivna dialoger. Jag var lyckligt lottad och välsignad att födas i en förmögen aristokratisk familj och att leva fram till början av 80-årsåldern av ett mänskligt liv.

Flera historiker har fascinerats av mitt namns ursprung, Platon, eftersom mitt namn var annorlunda. Jag är ursprungligen från planeten Platon, ett avlägset stjärnkluster. Jag anlände till Moder Jord såsom en av flera andra volontärer, med uppdraget att upplysa befolkningen och befria dem från de Mörka Entiteternas kontroll.

Jag förmådde införa vissa betydande framsteg i det Forna Grekland, såsom den Platoniska skolan för tänkande och den första Akademin för ett högre lärosäte i Västvärlden och så vidare. Mitt syfte i detta nu är att förklara för er hur viktigt det är för er att förstå och inse att allting och alla i Kosmos är sammankopplade.

Ljus och Kärlek sprider positivitet och förgör Mörkret. Det negativa beteendet för med sig endast ogynnsamma resultat. En stor del av era moderna vetenskapsmän, filosofer och uppfinnare trycks ner emotionellt och finansiellt av de Mörka Entiteterna. I eoner höll de alla i en illusion om att det inte finns någon existens bortom Jorden och att det enda livet existerar på planeten Jorden. De kontrollerade även all utveckling och tillväxt hos den mänskliga civilisationen.

Flera planeter påminner och ser ut som Moder Gaia och vissa av dem blev förstörda av de korrupta själarna, vilka först erövrar den värld som de invaderar och sedan utrotar de hela civilisationer. Samma livsöde var noggrant planerat för denna planet. Lyckligtvis kommer invånarna här att förbli säkra, eftersom ni skyddas av Ljusvarelserna från den yttre rymden. Det Kollektiva Medvetandet höjs också nu och det är på väg att nå fram till den kritiska punkten som behövs för Uppstigningen.

I denna del av Galaxen passerar dagligen miljontals skepp. Slutligen, i framtiden, kommer mänsklighetens framsteg att gå förbi flera andra civilisationer, som ett resultat av Stjärnfröna vilka bär med sig en oerhörd kunskap, upplevelser och vilka lever här på Gaia. Ni alla kom hit från olika Galaxer, olika Universa och Stjärn-System för att rädda och befria den här världen.

De här negativa entiteterna försöker ständigt förvirra och införa negativitet till Ljusgemenskapen genom att sända ut desinformation gällande flera ämnen, såsom att själen kan bytas ut under er sömn; ingen kan röra er själ. Den är ett med Fadern, som skapade alla och ni kan även omge er med ett specifikt skydd genom att be om det av Förste Skaparen. Ett annat exempel: de Grå tillåts inte att träda in i Jordens omloppsbana, så de har inga baser här.

Min rekommendation är att ni vänligen ska lyssna till er själ och ni kommer ögonblickligen att urskilja sanningen från en lögn. Jag är Platon och jag är förtjust över att få leverera detta budskap till er alla. Tack så mycket.

Ni är Kunskapen och Makten.

Platon.

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

Du gillar kanske också...