Meddelande från er Ljusvärdinna | Januari 2021

Meddelande från er Ljusvärdinna | Januari 2021

 

KVANTUPPVAKNANDET Nummer 263

Januari 2021

 

Från er Ljusvärdinna

När jag får detta nyhetsbrev redo att sändas ut har hela helvetet brutit ut i USA, som om vi har gått på sidan av tiden och nu har en plattform och roll i det revolutionära kriget, så verkar alla veta sina roller. Som en show som har gått ut från Broadway är allt vi kan göra att titta på i chock. Ändå vet vi också att det var en tam utveckling jämfört med vad som kunde ha hänt. En stor massutkastning från solkoronan tog sikte på jorden som ett villigt mål den 6 januari. Detta skapade en ännu mer explosiv atmosfär för förändring i form av kaos. Håll fast vid vad ni vet är sanningen, låt den bli flytande.

Det senaste året har slitit sönder oss i trasor som ett förlorat kärleksbrev, aldrig läst, bara för att hitta ett hem i föraktets bränder. Vi har alla gått på krossat glas och äggskal och gått på tå genom livets tulpaner. Vi har täckt våra själsärr med en vacker mask. Vi känner oss krossade och pekar åt alla håll som en sjömanskompass som blivit tokig i Bermudatriangeln. Vi snurrar alla runt och runt när tidsportarna fångar in oss i sina svaga virvlar.

Oavsett om man är i orkanens öga eller rider på den magiska mattan för första gången, spelar det ingen roll, eftersom tidsflödena driver oss runt som en kosmisk cowboys första rodeo. Ett djupt penetrerande ljus framträder och reflekterar sin kunskap över mänsklighetens atomstruktur och skapar en prismatisk storm som reflekterar vackra regnbågar och visar allt som är Heligt inom oss. Vi ombeds att plocka upp de mycket vassa trasiga bitarna av det gamla Jaget och livet och polera dem kärleksfullt till en plats av ljus.

Som en Kvantpartikel som har sett sig själv i spegeln för första gången förbluffas vi i Fullspektrumljus. Vi lär oss att spegla och läka inom alla sprickor och fraktaler i jagets-, själens- och cellens struktur. Vi söker saknade delar men lever de i det förflutna, i framtiden eller i nuet? En Virvel av gudomliga reflektioner skapas från alla fraktaler av jaget, livet och drömmarna som har krossats under 2020. Dessa Kvantreflekterande partiklar kommer att visa dig styrkan av syfte och upplysning som lever i din inre helgedom och ditt heliga Tempel.

Vi är inte längre de som vi en gång var för ett år sedan, vi ser längtansfullt tillbaka på den delen av oss själva för att se den glida ut i havet som en Morgondimma som söker Avalon. Alla delar av vårt dimensionella jag befinner sig på en plats av ny tid och konfiguration, en ny sändning, en ny uppfattning om möjligheter och oupplevda resultat. Ljusverktygen lever i oss, tyvärr finns det inga manualer eller hällristningar på en stenmur som visar oss vägen till upplysning. Vi är som många en tidsresande grottmänniska, som villigt kliver genom de magiska stenarna och går in i en värld av gudomliga direktiv som är vävda genom hela livet i hennes myriader former, varje moln, varje blad, varje ord som talas.

Precis som Alice i Underlandet verkar ingenting passa längre. Vi söker vår sanna värld eftersom vi vet att vi inte är synkroniserade och förhoppningsvis inte försenade! Vi är bara Öar av ljus som flyter över ett hav av vad som kunde vara. Ja. Vi påverkas av mötande tidvatten och stormar. Ja, vi håller i oss för livet eftersom det verkar som att Moder Jord försöker skaka av oss och ja, vi känner oss Utstötta som om ingenting och ingen bryr sig längre.

Och ändå har vi liv, vi har ljus och vi har ett senapsfrö av Hopp som lever i vår själ. Människor har alltid anpassat sig genom tid och rum, men den här gången kära ni, anpassa er inte till mindre än, utan anpassa er till en högre ljuskvot och ett mer fullständigt Gudomligt Spektrum. Ni är ljusets vinnare på detta levande schackbräde som heter Jorden. Era drag kommer att etsas i tid som ett virtuellt lärande för andra att delta i. Tjäna, precis som kung Salomo, detta Ljusuppdrag med Rättvisa, Ljus och Kraft.

 

www.thequantumawakening.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...