Änglarna, 25 April 2015

Meddelande från Änglarna

25 april, 2015

Kanaliserat av: Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Era liv kan förändras på en sekund, kära vänner. I samma stund som ni skiftar er energi, skiftar ni hela er existens. Alla problem, utmaningar eller frustrationer som ni har kommer att börja läkas i samma sekund som ni väljer att fokusera på kärlek.

Gud tittar inte på det förflutna förutom för att hjälpa er att lära er av det. Era änglar fokuserar inte på ert förflutna. Det är bara era mänskliga förutsättningar som binder er till det förflutna och får er att tro att det kommer att ta tid att rättfärdiga tidigare “misstag”. Vi måste, som änglar, påminna er att i era riken är ingenting ett “misstag” utan snarare bara en erfarenhet att lära sig av. När ni gör ett val med ett resultat som ni inte gillar, bara lär er av det, älska er själva och gå vidare, för då kan vi hjälpa er att skapa en snällare verklighet.

Så många av er håller fast vid oförmågan att förlåta er själva. Fånga er själva. Sluta att vara ovänliga mot er själva. Fråga bara er själva, “Vad lärde jag mig? Vad kommer jag att göra annorlunda nästa gång.” Fira sedan, kära ni, för varje erfarenhet som ni lär er av är ett steg närmare glädje, ett steg närmare välmående, ett steg närmare att känna större kärlek.

Vi ser aldrig på ert förflutna med annat än vördnad, för vi förstår att ni alla är studenter i denna skola som kallas jorden och lektionerna är inte alltid lätta. Vi ärar er, vi älskar er, och vi respekterar varje stund på stigen som innebär ert växande till större kärlek. Ge er själva denna kärlek och respekt också och ni kommer att växa så mycket mer behagfullt och glädjefyllt.

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...