Änglarna via Ann Albers, 1 augusti 2021

Änglarna
Via Ann Albers, 1 augusti 2021
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Njuter ni av ert liv nu? Om inte, vad kan ni göra idag för att njuta lite mer av ert liv? Tycker ni om era tankar? Om inte, hur kan ni tänka istället? Tycker ni om de saker ni fokuserar på i världen? Om inte, vad kan ni fokusera på istället?
Livet är alldeles för kort för att inte njutas av, och ni har ett val. Livet är en buffé av lukter, sevärdheter, ljud, texturer, smaker, människor, ideologier, upplevelser och möjligheter! Livet är ett veritabelt smörgåsbord av energier i så många olika former och kombinationer. Det finns bokstavligen ”något för alla” och ”någon för alla.” Det finns saker som ni kanske älskar, men som andra inte tål, och vice versa. Det finns människor som verkligen irriterar er, men som absolut framstår som änglar för andra. Det finns inte en person eller sak på denna jord som inte är något annat än en riktig soppa av olika energier.
Skulle ni stå vid en buffé och lägga upp något på er tallrik som ni inte tycker om? Skulle ni slösa tid på att kritisera maten ni inte tycker om? Skulle ni titta på de halvtomma brickorna och säga: ”Vad kan den här buffén erbjuda?” Skulle ni inte hellre välja den mat ni tycker om? Skulle ni inte hellre uppskatta skönheten i mångfalden? Skulle ni inte hellre fokusera på överflödet? Det är samma buffé, kära vänner.
På samma sätt är det ert fokus som gör livet tillfredsställande eller inte. Det är ert fokus i livet som dikterar om ni kommer att tycka om det eller inte, för det finns alltid saker att njuta av, männsikor att tycka om och alltid bättre tankar att tänka. Livet är en buffé.
Så många av er blev undervisade om, utan att någon försökte lära er, att ni inte kan bli lyckliga om det finns problem eller oönskade situationer i livet. Ni kan inte bli lyckliga förrän ni har perfekt hälsa, tills räkningarna är betalda, tills alla i er omgivning agerar som ni tror att de ska agera, tills, tills, tills … Det är inte troligt att någon sa det här till er, men chansen finns att ni har sett många männsikor under ert unga liv som har föregått med gott exempel, och sagt att lycka bara var möjlig när saker och ting såg ut som de ville att de skulle se ut. Kanske hade ni människor i ert liv som lärde er att se ”glaset som halvfullt” eller att se det goda. Vilken välsignelse dessa individer var och är. De påminner er om att glädje är här för att njutas av, det handlar bara om att fokusera.
Så fråga er själva igen: ”Njuter jag av livet idag? Om inte, vad kan jag göra för att njuta mer av det? Hur kan jag bli mer trogen mina önskningar? Vad kan jag kontrollera och vad kan jag inte? Hur kan jag behandla mig själv på ett bättre sätt?” Gräv lite djupare och se om ni inte kan hitta ett sätt att njuta av er dag idag. Irriterar världen er? Vad älskar ni med världen? Sök om ni inte vet svaret på det! ”Sök och ni skall finna” är alltid sant, kära ni. Ni kommer att finna vad ni letar efter och vad ni fokuserar på.
Ni har tillåtelse, uppmuntran och en rekommendation från oss i himlen, att njuta av ert liv. Om er fot inte känns bra, ta hand om den och gläds åt era ögon och armar. Om ert bankkonto inte känns bra, njut av det faktum att ni har en dator eller telefon, fina kläder, tak över huvudet, mat och en mängd underbara saker på internet. Ni har Moder natur omkring er. Ni har filmer. Ni kan blunda och drömma er bort till vilken vacker plats ni vill … Det finns så många möjligheter. Om ni inte tycker om människorna ni lever med gå till ert rum, stäng dörren och njut av lugnet. Kör en runda, gå ut eller besök människor ni tycker bättre om. Titta på de människor som irriterar er och försök att se om ni kan hitta något bra med dem. Det finns så många möjligheter, kära ni.
Vi vet att ni hellre skulle vilja få lyckan serverad på den berömda ”silverbrickan” och det kan bli så, om ni är villiga att fokusera på och hitta saker att njuta av här och nu. Mer och mer, meda ni höjer er vibration genom att finna saker att njuta av här och nu, kommer ni lätt att dra till er njutbara saker, människor och situationer som kommer till er med mycket lite ansträngning.
Uppskjut inte er lycka till i morgon. Den tillhör er här, nu, i detta ögonblick och i varje ögonblick. Problem kommer att komma och gå. Umaningar kommer att komma och gå, men lyckan kan bli er ständig följeslagare och ni bara ställer er själva några få frågor här och där … ”Njuter jag av min dag? Om inte, vad ska jag göra för att njuta mer av den? Tycker jag om mina tankar? Om inte, vilka tankar kan bli bättre.” Fortsätt så, mina kära. Ge er själva tillåtelse att vara lyckliga nu och ni kommer att bli världens ljus.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...