Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 1 augusti 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 1 augusti 2021

 

Energierna i augusti 2021

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att kunna ge er denna överföring, eftersom vi vet hur mycket ni tycker om att höra om vad som kommer. Och så, i början av varje månad, kommer vi att berätta vad ni kan förvänta er av den månaden. Det finns alltid en mängd energier på planeten och det mänskliga kollektivet, och varje månad ger er nya möjligheter, nya sätt att arbeta med dessa energier. Ni får också mer av vad ni behöver som ett resultat av vad vi och andra som vi har lagt märke till bland kollektivet.

Ni har en ökning av antalet energier som kommer till er hela tiden, eftersom befolkningen där på Jorden fortsätter att växa. Ni har fler varelser i fysiska kroppar som lever sina liv och kallar till hjälp. Era förfrågningar besvaras alltid, och det är därför ni har en tillströmning av energier under den kommande månaden som är större än någon annan. Nu finns det ett tema bland alla de olika energierna och alla de olika hjälpare som ni har, och det temat är synergi. Det handlar om samarbete när ni går framåt där. Ni måste ansluta till varandra, och ni måste se varandra som värdefulla. Därför kommer energierna att stödja projekt som är mer inkluderande för andra. Det här är inte en tid att gå ensam.

Det här är en tid att nå ut till den personen ni har tänkt kontakta och fråga dem om de vill samarbeta med er. Istället för att starta er egen podcast, starta till exempel en podd med en vän. Istället för att starta er egen healing praktik, starta en med en vän eller en grupp kollegor. Ni förstår tanken. Och återigen kommer energierna att stödja dessa strävanden, eftersom det kommer att vävas in i dem oavsett varifrån de kommer.

Vi ser alla behovet av att ni får mer kontakt med varandra, och det är genom samarbete som ni får uppleva er själva på ett sätt som ligger närmare sanningen om vilka ni är som Källenergivarelser. Källan är naturligtvis ett gigantiskt samarbete. Och när ni alla kommer ihop, när vi alla kommer samman inom detta universum, kommer Källan att vara mer än vad den var, och det kommer att bli en härlig upplevelse. Det är en härlig upplevelse, och det har hänt, många, många gånger tidigare. Vi får alla uppleva det för första gången i detta universum, och som dessa versioner av oss själva, och det är något att glädjas åt.

Vi är alla Ett, och vi kan lika gärna börja arbeta utifrån den sanningen och som den sanningen. Separation är nu och har alltid varit en illusion, och därför, när ni träffar andra och har ett gemensamt mål, smälter ni bort en aspekt av illusionen, och det är en mycket bra sak, en mycket bra sak faktiskt.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...