Meddelande från Änglarna

Meddelande från Änglarna

27 december, 2014

Kanaliserat av: Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket.

Andas! Tänkt på något underbart som ni skulle vilja skapa under det nya året! Ni har precis börjat nyskapa er själva och ert liv. Ni har just tagit sikte på stigen till era önskningar.

Andas igen. Tänk en gång till på något ni skulle vilja skapa eller uppleva under det nya året. Föreställ er nu att ni är i slutat av 2015 och ser tillbaka, känner tillfredsställelsen och glädjen över att ha haft denna upplevelse. Andas in denna glädje. Andas in denna tillfredsställelse. Andas in denna kärlek.

Kära ni, Gott Nytt År och ett Gott Nytt Du! Ni har precis placerat er själva på en stig som ni vill vandra under 2015. Ni har redan känt hur det kommer att kännas. Ni ser det med era inre ögon, och upplever denna möjlighet med er själ.

Anslut er själva med kärlek till 2015, kära vänner. Anslut era hjärtan till det goda som ni vill uppleva. Frigör er själva från de negativa önskningarnas och de ängsliga bönernas slaveri och förväntningarna på besvikelse. Använda det gudabenådade verktyget som är ert fantastiska sinne för att fokusera det på det som är gott och sant. Gör era böner förhoppningsfulla och glädjefyllda böner med tillitsfyllda förväntningar. Förvänta er att gott kommer ur alla erfarenheter och kärlek söker sig uttryck i allting.

Vi älskar er så väldigt mycket. Det är vår önskar för er under det kommande året och faktiskt i varje ögonblick av era liv, att ni ska känna kärleken ur vilken ni är skapad i varje stund av era liv.

 

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

 

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

 

You may also like...