Änglarna via Ann Albers, 15 april, 2017

Änglarna, 15 april 2017

Via Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Idag vill vi tala med er om död och uppståndelse – kroppens världsliga och tidsbestämda karaktär, och Kärlekens eviga natur.

Era liv är tillfälliga här på Jorden. Ni kommer alla så småningom att ”dö”, som ni kallar det. Från vår synpunkt sett, kommer ni alla att återupplivas med ett uppvaknat medvetande om er sanna natur. En del av er kommer att vakna upp medan ni fortfarande finns kvar på Jorden, och en del av er i övergången sedan ni lämnat era kroppar. Så småningom kommer ni att återse era Högre Jag. Kroppen kommer att dö, men er innersta natur kommer att vakna.

Ingenting i er värld varar för evigt. Era arbeten varar inte för evigt och inte heller er bil. Ni flyttar till nya hem, saker och ting går sönder och människor försvinner. Möjligheterna för er återuppståndelse är oändliga. Om ni kände till denna sanning skulle ni välkomna varje förändring, istället för att sörja det förflutna, i vetskap om att varje ögonblick ger er nya möjligheter till kärlek.

Ingenting dör. Ni förlorar inget annat än kroppen, det inre lever vidare. De som har gått över lider inte, de är saliga. De ser er, hör er och känner er kärlek på ett mycket bättre sätt än de någonsin kunde på Jorden. Deras verklighet går inte att beskriva i jordiska ord, eftersom även den största kärleken på Jorden bleknar i jämförelse med att uppleva det Gudomliga.

När det gäller er situation och era problem, bär ni fortfarande essensen av dem inom er, även när ni släpper dem. Om ni blir avskedade, så föreställ er att ni får ett bättre arbete tills ni känner det och vet att det kommer att hända. Om ni måste flytta så ta med er känslan av ert gamla hem till det nya, och ni kommer att inspireras att återskapa det där. Om ni förlorar något, välsigna det och vet att dess essens lever vidare inom er och kommer att komma tillbaka i en annan form.

Vi vet att det kan vara tufft att vara människa. Ni är alla så insnärjda i illusionen att ni tror att ni är era kroppar, och den yttre världen är källan till er lycka. Ni är övertygade om att ni kan förlora någon. Ni kommer att sakna den fysiska formen ni känner till, men vi vet att en stor del av sorgens smärta kommer från en känsla av att den kärlek och den kontakt ni en gång hade är borta. Det är den inte. Ni kan få kontakt på nya sätt som är annorlunda men lika påtagliga och förmodligen ännu mer kärleksfulla än tidigare.

Ni kan aldrig förlora en sång, men ni kan tillfälligt glömma den, men i samma stund ni tänker på den finns den där. Ni kan inte förlora ljuset, för dess existens finns över hela planeten i en miljon olika former. Ni kan tillfälligt bli utan vatten, men inte egentligen, eftersom även luften ni andas innehåller vatten i förfinad form.

Kärlek finns alltid med er i er död, och vackrast är den i den återuppståndelse som följer. Kärlek ändrar form, men dess innersta väsen förblir ständigt närvarande.

Glad Påsk till er som firar den. Vi firar ljusets födelse inom er och återuppståndelsen av ert uppvaknade hjärta.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

 

Du gillar kanske också...