Änglarna via Ann Albers, 1 oktober 2023   

 

 

Änglarna 

Via Ann Albers, 1 oktober 2023 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. 

Det finns så mycket i livet att se. Titta bara på era händer. Se det mirakel ni lever med varje dag. Tänk ett ögonblick på de miljontals celler som frodas, arbetar och dör i det minsta utrymmet på fingertoppen. Cellerna i er kropp lever bara av en anledning; att tillhandahålla en kropp för er magnifika själ under er tid här på Jorden. De älskar er. De vill att ni ska må bra. De vill fungera på bästa sätt.  

Utlämnade till sina egna enheter har cellerna i er kropp “andliga antenner,” som är inställda på de perfekta frekvenserna av Gudomlig kärlek. Utan någon inblandning skulle de, liksom era jordiska ekosystem, återbalansera och återskapa i harmoni med hela systemet. Det här är en av många anledningar till att ni finner sömnen så välgörande. När hjärnan är tyst och det inte finns någon negativitet, finns det ett rent flöde av Gudomlig energi som strömmar till er, och era celler är upptagna, upptagna med att använda denna tid för reparation och förnyelse. De älskar er! 

När ni är vakna kan ni vara snälla mot era celler. Föreställ er att ni är kung eller drottning över detta kungarike av biljoner små varelser. När ni mediterar, sover, tänker eller talar, låter ni floder av kärlek ge näring till var och en av dem. I detta ögonblick är även era så kallade mirakel möjliga. I dessa kärleksfulla vibrationer har de tillgång till samma inre visdom som ni har när ni är i en högre vibration.  

Ta en stund och andas och berätta för era celler hur mycket ni älskar och uppskattar dem. Tacka dem för er magnifika kropp. Tacka dem för att de fortsätter att arbeta för att läka er, även när ni fokuserar på sjukdom. Tacka dem för att de gör sitt bästa för att återbalansera er, även när ni inte lyssnar på er vägledning och matar dem med ämnen eller livsmedel som inte precis stöder deras välbefinnande. Som varje varelse i Universum vägleds ni till de hälsosammaste, lyckligaste saker för er i ett givet ögonblick, till och med till maten ni äter. 

Älska era kroppar, kära ni. Älska de biljoner små varelser som ger er ett hem under er vistelse på Jorden. Älska dessa varelser som inkarnerar med sådana speciella och fantastiska funktioner som håller er vid liv. Era blodkroppar är små leverantörer som tar med sig syre och andra näringsämnen dit där de behövs. Cellerna i era ben är förenade i styrka och flexibilitet för att ge er struktur och balans. Ni har celler i ert nervsystem som fungerar som ett nätverk av information, mycket mer komplext och fantastiskt än ert internet. Det finns så många underbara varelser inom er. 

Närhelst ni tror att en tanke lugnar er, låter ni era celler frodas. Varje gång ni njuter av ett enda ögonblick av uppskattning, öppnar ert fält upp för att ge dem näring. Närhelst ni tänker på något ni tycker om eller älskar, låter ni floder av kärlek skölja över er. Kära ni, ni är alla så snälla och omtänksamma. Om inte för er själva, tänk då på era celler och gör ert bästa för att avsätta lite tid varje dag för att koppla av eller ha ljusfyllda tankar, som låter ljuset skölja över er och dem för att hjälpa er alla att leva och andas i ett underbart tillstånd. 

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket. 

Änglarna. 

 

 

 

 

 

 

 

Översättning Ulla Krogh 


Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *