Änglarna via Ann Albers, 25 februari, 2017

Änglarna, 25 februari 2017

Via Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

I himlen förstår vi att alla åsikter har ”rätt att finnas till.” Detta är mycket svårt för människor att förstå. Hur kan vi säga att åsikter av hat, motsättningar och trångsynthet ”har rätt att finnas till?” Hur kan vi tillåta någons åsikt som säger: ”Mitt liv är mycket värdefullare än ditt?” Hur kan vi älska någon som skapar splittring och våld?

Vi vet att det är mycket svårt att förstå, eftersom ”att älska” på Jorden innebär att må bra oftare än inte. I himlen betyder ”att älska” att man ser och är medveten om det inre ljuset – att det finns kärlek och ljus under ytan hos alla varelser och alla saker oavsett vad.

Vi ser bortom den illusion ni skapar och de roller ni spelar på Jorden, och känner er som något vackrare, större, evigt och oföränderligt, än de roller ni spelar. Vi förstår, att oavsett vilken åsikt en själ omfattar på Jorden, så gör den det för att växa och har en önskan om att minnas sanningen om sitt väsen. Vissa kommer att växa genom kärlek och vänlighet, andra kommer bara att växa när de i efterhand ser tillbaka på sitt kärlekslösa beteende, och de spår av smärta som de har lämnat efter sig. Alla kommer att lära sig och alla har ett värde.

Era sociopater lär er att inte bli martyrer. Era mobbare lär er att vända ryggen till, eller stå upp för det ni tror på. Era lögnare lär er att urskilja sanningen. Era helgon och er tysta, vänliga själ inspirerar er att omsluta den ljusare sidan av er natur. Varje människa, varje tro, varje åsikt utan undantag, har ett värde på den här skolan, som kallas Jorden. För att skapa rosens underbara blomdoft behöver ni jord, gödsel, maskar, sol, regn och även stormar som stärker växtens stjälkar. Alla har lika värde och alla bidrar till blomningen.

Även de mörkaste och mest vilseledda själar bidrar till blomningen av er egen själ. Döm dem inte, utan väx förbi dem i vetskap om att ni inte behöver umgås med dem, när ni väl har nått högre ljus. Ni kan urskilja utan att döma. Ni kan bestämma er för att alla åsikter har rätt att finnas till, även om ni inte håller med om dem.

I denna verklighet kan ni finna den frid som övergår allt förstånd – för vad sinnet ännu inte kan tolerera, försöker hjärtat att älska. I denna verklighet ser ni, som vi gör, sanningen, ljuset och kärleken bakom det hela.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...