Mira från Pleiadian High Council via Valerie Donner, 29 september 2023

 

Mira från Pleiadian High Council genom Valerie Donner 29 september 2023

Hälsningar. Jag är Mira från Plejadiska högsta rådet. Jag arbetar fortfarande heltid med Earth Council. Vi är upptagna med att täcka alla händelser som inträffar just nu. Vi är flitiga och ser till hela befolkningen på planeten. Vi tar med alla hem, för hemma är där du behöver vara. Vi ser till att du kommer dit.

Vi är glada över att se att det finns mer avslöjande om vår närvaro på jorden, såväl som runt jorden. Detta kommer att hjälpa människor att bli mer medvetna om sin galaktiska familj, för det är dags. Du behöver oss och vi behöver dig. Vi har ett viktigt arbete att göra. Vi har avancerad teknik att dela med er som kommer att göra livet enklare. Jorden kommer att vara nöjd eftersom den nya tekniken är tyst, som vissa av dina bilar. Tekniken kommer inte att köras på bensin. Det kommer att använda ren och gratis energi.

Du står inför några kraftfulla förändringar som har varit efterlängtade. I den tredje dimensionella materiella världen handlade allt om pengar. Tekniska framsteg var inte välkomna. Helande av sjukdomar var ovälkomna. Många har lidit och betalat dyrt på grund av girighet och själviskhet. När du flyttar till den Nya Jorden och den 5:e dimensionella medvetenheten, kommer du att leva från hjärtat. Val kommer att göras till förmån för alla. Du kommer att hitta anmärkningsvärda skatter som har begravts i jorden, tillsammans med många hemligheter från det förflutna. Kunskap och information om din sanna historia kommer att avslöjas.

Många av er som barn trodde på vad ni visades i serietidningar och andra kommunikationsmedel. Du visste det i ditt hjärta, därför kommer du inte att bli förvånad när den sanna kunskapen levereras.

Tiden går fortare och snabbare. Du vaknar till dina större gåvor. På grund av ditt nya medvetande och medvetenhet öppnas många portaler. Detta kommer att underlätta de nya förändringar som kommer att föras fram. Vi arbetar i en accelererad takt så att mänskligheten lätt och snabbt kan växla in i det högre medvetandet. Många av markpersonalen är redan bosatta i den femte dimensionen. De har glädje och lycka i sina hjärtan och har lärt sig att bli av med rädsla. De förblir positiva och sätter exempel för andra att följa. Det är lättare än du kanske trodde att vara i detta högre medvetande eftersom du är redo. Du har förberett dig länge. Du är också trött på de gamla rädslorna och tankeformerna. De är föråldrade. Så nu flyttar du lätt in i det nya eftersom du har gjort jobbet. Du är glad och hoppfull när du tar hand om dina nya skapelser för din Nya Värld. Detta är verkligen ett stort steg framåt för din Nya Värld.

Vi ser fram emot den tid då vi kan träffa dig ansikte mot ansikte och lära oss mer om dig och din planet. Vi kan inte heller vänta tills du kan komma och besöka oss. Det kommer att vara roligt för oss att ta dig med på våra skepp och visa dig hur vi lever. Många av er har levt tidigare i Plejaderna. Livet är lättare här. Vi har inte de påfrestningar som du har fått leva med, så jag är säker på att du kommer att trivas när du kommer på besök. Vi är mästare i harmoni och fred. Vi gillar också att lära ut våra tekniker för högre medvetande efter att planeterna har stigit. Du kommer att se vad jag menar.

Jag är glad att få dela med mig idag och skicka min kärlek till er alla. Jag är Mira från Pleiadian High Council. Vi är med er!

Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *