Änglarna via Ann Albers, 10 mars 2024 

Änglarna

Via Ann Albers, 10 mars 2024 

 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. 

 När vi ser på er förstår vi era utmaningar, men vårt fokus vacklar aldrig från kärlek. Vi hänger aldrig upp oss på era problem eller utmaningar, istället fokuserar vi all vår kärlek och uppmärksamhet på er fantastiska framtid och vad ni skapar. För oss är det här inteden riktiga framtiden. Det är en energetisk verklighet som existerar här och nu. 

Anta att ni sitter i ett flygplan och tittar på en bil nedanför. Anta sedan att ni vet att föraren är orolig över hur han ska nå sin destination. Från er utsiktspunkt i planet kan ni lätt se vägen. Om ni kunde skulle ni vilja uppmuntra föraren. “Sväng in på den här vägen. Du fixar det här! Du kan göra det! Jag ser den!” 

 På samma sätt ser vi vägen till er önskade destination från vår utsiktspunkt och vi fokuserar på den, älskar den och vägleder er mot den.  

 Medan ni är fokuserade på jobb som gör er galna, älskar vi ert framtida jobb och den glädje ni kommer att känna när ni är i det.  

 När ni känner er ledsna över att vara ensamma, älskar vi redan skönheten i era framtida relationer.  

 När ni vill ha en frisk kropp, fokuserar vi all vår kärlek på varje frisk cell inom er och hyllar deras magnifika intelligens. Vi älskar er kropps förmåga att läka och omkalibrera sig själv när ni väl är i den stadiga strömmen av livskraft. 

 Vi håller orubbligt fast vid en kärleksfull vision av allt ni önskar, och förenar oss aldrig med er i ert fokus på oönskade situationer, utan håller snarare fast vid vår kärlek för allt ni önskar uppleva. Ni, från er utsiktsplats i planet, skulle inte hjälpa föraren nedanför om ni skulle oroa er för att den skulle ta fel väg. Ni har ett mycket större inflytande om ni håller er blick på vägen till dens önskade destination.  

 Liksom en förälder som tror på sitt barns lycka även när barnet inte kan se den, vacklar vi aldrig i vår inställning till er lycka, framgång, överflöd och glädje. Vi är era hejarklacksledare, era vägledare och framför allt era stämgafflar även när ni inte är i frekvens med allt ni önskar.  

 Om ni kunde fokusera oftare på att älska tanken på att era drömmar går i uppfyllelse, då skulle ni tillsammans med oss “ringa in” till era önskade resultat. Ni skulle vara i resonans med dem och tillåta dem i era liv så mycket lättare.  

 Som en trädgårdsmästare kan ni vattna era växter eller ert ogräs. Ni kan fokusera er kärlek på det ni vill ha, eller älska att oroa er för det ni inte vill ha. Ni kan älska tanken på era lösningar och era drömmar, eller kan ni älska alla anledningar till varför ni inte tror att de kan inträffa.

 Vad ni än älskar kommer att blomstra och växa i ert liv. Så älska att tänka på vad ni vill se i ert liv och er värld. Älska att tänka på känslan av att vara bortom era problem. Älska den typ av människor ni vill ha i ert liv, eller åtminstone tanken på dem. Älska att tänka på den framtid ni vill ha. Älska tanken på flöde, elegans och lugn och ro. Älska tanken på att känna sig älskad av Universums Skapare och alla era änglar.  

 Vissa av er säger att ni inte kan tro på det ni inte kan se, och därför inte kan älska det ni inte kan tro på. Älska det ni kan, här och nu, för i kärlekens vibration kommer ni att attrahera mer. Ni kommer att lära er själva kraften i ert eget kärleksfulla fokus.  

 Det finns inget kraftfullare, oavsett omständigheterna i ert liv, än att ni väljer vad som helst och älskar det. Genom att låta kärlek flöda på detta sätt kommer ni att attrahera mer att älska och glädjas åt. Ni förtjänar inte kärlek. Ni kan inte fejka kärlek. Ni väljer att älska.  

 Föremålet för er kärlek spelar ingen roll. Oavsett vad som inspirerar er vibration av kärlek, i den vibrationen kommer ni att attrahera bättre. Ni kommer att höra er vägledning och ni kommer att få era mirakel. 

Om ni ännu inte kan älska det ni ännu inte kan se, hitta då saker som ni kan älska. Älska er säng, er efterrätt, er stol, ert kaffe, er hund eller katt, ert barn, er make/makavän, soluppgången eller rösten i radion.  

Hitta saker, folk och situationer att älska här och nu och sola er i kärlekens vibration. 

Vad ni vattnar med kärlek kommer att växa, vilket ger anledning och utrymme för mer kärlek att flöda.  

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket. 

Änglarna. 

 

 

 

 

 

Översättning Ulla Krogh 

 


Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *