Änglarna  via Ann Albers, 11 juni 2023 

 

 

Änglarna 

Via Ann Albers, 11 juni 2023 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. 

Acceptera er själva som ni är. Acceptera er själva i denna stund, oavsett om ni känner er fantastiska eller hemska. Om ni mår dåligt vill ni naturligtvis bättre, men precis här, precis nu, sluta kämpa mot er själva och sluta kritisera er själva. Om ni känner er fantastiska, njut av det.

Om ni känner er hemska, acceptera och älska er själva som ni är.  

Vare sig ni känner er vackra eller fula inifrån och ut, ser vi ert ljus. Vi ser er skönhet. Vi ser sanningen om en varelse av gudomlig kärlek som har en upplevelse på Jorden. Ibland minns ni den kärlek som ni är, ibland glömmer ni. Er sanna natur förblir dock oförändrad. Vatten är vatten vilket den tar formen av is, vätska eller ånga. Er huvudsakliga natur är kärlek, oavsett om er nuvarande upplevelse är sorg, rädsla, ilska eller lycka. 

Vi har en konstant och stadig vision av er hälsa, lycka, överflöd och glädje. Vi har stor medkänsla när ni känner att ni inte är älskade. Var ni än är säg till er själva: “Just nu är jag den jag är.” 

JAG ÄR, mina kära, var det namn Gud gav Moses för länge sedan. Den Gudomliga sa: “Jag är den jag är. Jag finns i alla saker och i alla varelser. Jag är tydlig i det ni anser vara gott och dold i det ni anser som dåligt. Jag är i era hjärtan när ni känner er heliga, och jag är en diamant av ljus djupt begravd även i hjärtan fyllda med hat. 

När ni mår bra säg till er själva: “Jag är den jag är.” Det är underbart att må bra. När ni gör det sträcker ni (vibrationsmässigt) ut en hand till alla. Ni behöver aldrig ha dåligt samvete för att ni mår bra, oavsett vem som mår bra eller dåligt omkring er. 

Om ni känner er hemska, ta en paus och säg till er själva: “Jag är den jag är. Jag känner mig hemsk och jag vill bättre, men just nu accepterar jag mig själv som jag är. Jag är rent ljus, jag har bara en dålig upplevelse.” Älska er själva. Ha medlidande med er själva. Det kommer att bli mycket lättare att nå en bättre känsla, som vi ofta föreslår, om ni kan älska och acceptera er själva där ni är – precis här och nu. I detta tillstånd av själv-acceptans är ni fria från motståndet att älska er själva. Ni är öppna för att låta flödet av kärlek får er att må bättre. 

Vi slutar aldrig att älska er. Vi dömer er aldrig, och vi ser er aldrig som något mindre än ljuset som lever och andas inom er. Som en god moder bara ser det goda i alla hennes barn, ser vi vilka ni verkligen är. Föreställningen om en dömande, rättfärdig och hämndlysten Gud är ett påstående av dömande, rättfärdiga och hämndlystna människor. Gud är kärlek. Vi är kärlek. Älska er själva som vi gör och ni kommer att segla genom livet, och rida på vågorna som en surfare och använda allt som en drivkraft för era mål.  

Acceptera er själva, kära ni. Lägg händerna på hjärtat och säg till er själva: “Jag älskar och accepterar mig själv som jag är. Jag är en själ som har en perfekt upplevelse, även när jag växer i större kärlek och medvetenhet.” Säg inte att ni inte kan acceptera er själva. Välj att göra det nu och ändra kursen för hela er framtid. Ni öppnar er för den kärlek som redan och alltid finns där för er.  

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket. 

Änglarna  

 

Översättning Ulla Krogh 


Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *