Änglarna via Ann Albers, 4 maj 2019

Änglarna, 4 maj 2019

Via Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Utmaningar kommer alltid att vara en del av livet, men ni kommer alltid att ha möjligheten att se dem som just möjligheter. Genom själva sin natur är utmaningar situationer som ni inte vet hur, eller om, ni kan hantera. När ni ser något som en utmaning, är er personlighet inte säker på om den är tillräckligt bra för uppgiften.

När ni står inför en utmaning känns ”den du tror att du är” begränsad. ”Den du verkligen är” har inga band eller gränser alls.

Inför varje utmaning har ni möjlighet att djupare omfamna ”den ni verkligen är.”

Hellre än att bli otålig eller orolig när en utmaning uppstår, så utmana er själva genom att säga: ”Wow, det här kan vara en otrolig möjlighet! Det här kan vara det som lockar fram min Gudomlighet. Det här kan vara det som ger större kärlek, överflöd och styrka inom mig. Det kan vara det här som förändrar min energi så att jag kan få det lättare i framtiden. Detta är en fantastisk möjlighet att skapa!”

Att vara människa och programmerad, då är förmodligen inte er första reaktion på en utmaning en känsla av möjligheter. Till en början kanske er programmering säger: ”Jag hatar det här! Möjlighet! Jag klarar mig utan denna typ av möjlighet!” Undan för undan kanske ni kan börja ändra på den uppfattningen. Ni kan börja med att säga till er själva: ”Tja, låt oss se om det kan komma något gott ur det här. Kanske det är en möjlighet att komma ur ett mycket gammalt och djupt liggande mönster av mödor och strider. Kanske är detta en möjlighet att äntligen få ordning på min kropp, min ekonomi och mitt liv. Det här kan vara det bästa som någonsin har hänt mig …”

Det Gudomliga lever inom er, mina kära. Den kraft som skapar Universum finns där och väntar på att ni ska förstå det. Änglarna är med er. Ni behöver aldrig någonsin hantera en enda utmaning. Så när ni står inför en utmaning, titta efter de möjligheter som finns där.

Ponera att ni har en räkning som ni inte vet hur ni ska kunna betala. Detta kan vara en möjlighet att finna den energi av överflöd som finns och övergå från en mycket gammal tro på kamp och brist. Detta kan vara Universums sätt att motivera er inre tillväxt, så att ni kan skapa välstånd för resten av ert liv. Det kan vara den utmaning ni behöver för att vara tacksamma för allt ni har och lita på Universums kärlek och stöd. Det kan vara en avgörande möjlighet att förbättra kvaliteten på resten av ert liv!

Antag att någon lämnar dig, kanske en vän eller maka/make. Det gör ont! Du blir kvar för att hantera en livssituation på egen hand. Du vet inte hur du ska komma över smärtan. Även i det här finns det många möjligheter för fantastisk tillväxt. Du kan använda det här som en möjlighet att ge dig själv den kärlek som du alltid har gett andra. Du kan använda det här för att lära dig var och när du ignorerade din vägledning, blev martyr eller ställde villkor som inte var så kärleksfulla. Du kan använda detta som en möjlighet att bli klar över vilken typ av relation du vill ha i din framtid när du går vidare. Du kan se det här som en möjlighet att gå till ditt inre och känna Guds och dina änglars kärlek – en kärlek som aldrig kommer och heller aldrig kan lämna dig.

Så medan vi vet att den naturliga reaktionen för människan när hon står inför en utmaning är att omedelbart börja lösa den, så skulle vårt råd bli att först sitta still och be för att se möjligheten i den. Fråga er själva: ”Hur kan jag se det här som en möjlighet att växa?” En negativ utmaning övergår omedelbart till en positiv utmaning, när ni ställer den här frågan. Fråga er själva vilket resultat ni vill ha. Hur vill jag känna mig? Be Universum och era änglar om hjälp.

Blunda! Föreställ er att ni sjunker in i ett hav av kärlek på samma sätt som ni sjunker ner i havet. Tänk er att det här havet bär er framåt mot lösningen. Andas! Sjunk ner i havet! Andas ut medan det bär er. Ställ nu ytterligare en enkel fråga: ”Vad ska jag göra härnäst?” Lita på svaret. Gör ingenting om ni inte hör någonting. Ni kommer att bli vägledda.

Mina kära, era möjligheter är utmaningen att omfamna ljuset och kraften i er själ – den djupaste och sannaste essensen av er Varelse. Era utmaningar är möjligheter att skapa, bli fria, att ta er förbi situationer som inte längre tjänar er och gå mot situationer som gör det. Er utmaning är möjligheten att slappna av i det faktum att änglarna och det Gudomliga älskar er, vägleder er och aldrig kommer att lämna er.

I varje utmaning, oavsett hur svår den kan tyckas, försöker ni kärleksfullt att styra er själva tillbaka till en medvetenhet om ljuset och det Gudomliga inom er.

Om ni regelbundet tränar på att förändra ert tänkesätt när det gäller utmaningar, kommer ni att märka att själva livet verkar mycket mindre utmanande. Ni kommer att lära, växa och gå igenom utmanande situationer med mycket större lätthet och glädje.

Kanske kommer ni en dag att välkomna utmaningar som möjligheter att dyka ännu djupare in i er kraft och er sanning.

Gud Välsigne Er. Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...