Änglarna via Ann Albers, 5 februari 2023

Änglarna
Via Ann Albers, 5 februari 2023
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Om vi hade ett uppdrag här i himlen, skulle ni kanske säga att det skulle vara att hjälpa er att inse er sanna natur. Ni är födda av kärlek, fått liv av kärlek och kommer att återvända till kärleken. En del av er resa på Jorden är att lära er att utveckla kärlek, med början för er själva. Det är lätt att älska sig själva när man känner sig älskad av någon annan. Det är en realitet i himlen att man känner en kärlek som oupphörligt ger en liv. Det är också lättare när saker och ting går er väg – när trafiken flyter på, när ni hittar vad ni söker i affären och när människor är vänliga.
Det är mycket svårare att älska sig själv när andra inte gör det, eller när saker och ting inte går er väg, förutom en liten detalj. De flesta av er har tränats i att inte känna denna mycket naturliga känsla av värdighet. Det finns ingen anledning att förklara varför. Det är ganska enkelt. Andra betedde sig som de betedde sig, och ni tolkade det som att ni inte var värda kärlek. Någon ogillade era teckningar när ni var ett barn, och ni kände att ni inte var värda att vara kreativa. Någon rynkade pannan åt ert utseende, ert hår, er klädsel och ni trodde att ni inte var värda kärlek om inte ert utseende behagade andra. Någon behandlade er fruktansvärt och på ett sådant vidrigt och kränkande sätt, att ni bestämde er för att ni inte alls var värdiga kärlek.
Den springande punkten här, mina kära, är att ni bestämde att ni var ovärdiga kärlek, och medan det är förståeligt att ni gjorde så, kan ni ändra uppfattning. Ni kan erkänna här och nu att det inte spelar någon roll vem som övertygade er om att ni var ovärdiga kärlek, men himlen behandlar er som de mest värdiga, dyrbara, perfekta varelser som kommer från själva kärlekens ljus. Oavsett hur villkorligt andra älskade er, oavsett vilka meddelanden de skickade er, och oavsett hur villkorligt ni lärde er att älska er själva, kan ni här och nu bestämma er för att acceptera det faktum – den andliga sanningen – att ni är värda kärlek. Oavsett om ni känner det eller inte, kan ni bestämma här och nu att acceptera denna fundamentala, korrekta, oföränderliga sanning.
Ni är värdiga. Ni är värda kärlek. Ni är värda att göra det ni älskar. Ni är värda att vara runt folk som behandlar er väl och gå därifrån eller ignorera åsikterna från dem som inte gör det. Ni skapades värdiga, och inget ni gör eller inte gör, säger eller inte säger, kan någonsin påverka den värdigheten eftersom ni är skapade till er Skapares avbild, och liksom er Skapare är sanningen om ert väsen rent ljus och ren kärlek.
Vissa daga är man i linje med den kärleken och det ljuset, andra inte. I vissa liv är ni i linje med det ljuset, i andra inte. Era upplevelser kommer att skilja sig åt, men vi håller alltid fast vid vår förståelse för er sanna natur och er värdighet. Även de uslaste bland er är värda kärlek. Om de öppnade sig för detta enkla faktum, skulle de inte bete sig som de som känner sig så oälskade att de måste skada, manipulera, lura och stjäla för att få en liten bit av känslan av att vara värda att älskas. De uslaste bland er känner sig minst värda, oavsett hur de framställer sin värdighet för andra. Vi ser insidan av hjärtat.
Vi vet också att ni alltid är de bästa ni kan vara i stunden. Ni kan alltid vara mer. Ni kom hit för att utvecklas! Icke desto mindre, i varje ögonblick är ni de bästa ni kan vara just då, just där, just här, just nu. I andra stunder är det bästa ni kan vara en person som gråter för att ni saknar någon, eller känner er utmattade. I nästa ögonblick är kanske det bästa ni kan vara en person som suckar och säger: ”Jag känner inte för det, men det finns mer att göra i livet så jag kan lika gärna spela med.” I nästa ögonblick är det bästa ni kan vara en som inser att livet går framåt, och att det finns några njutningsbara stunder.
Så mina kära, när ni accepterar dessa enkla fakta – att i varje ögonblick är ni de bästa ni kan vara – kommer det att vara en naturlig utveckling mot det bättre. Var snälla mot er själva nu. Acceptera er själva nu. I den acceptansen erkänner ni att ni är värdiga kärlek, eftersom ni är här nu. I själv-acceptansen börjar er resa mot sann, ovillkorlig självkärlek. Ni vill att andra ska älska er oavsett vad. Välj att acceptera er själva som ni är och göra ert bästa och vara den bästa ni kan i detta ögonblick.
Vi i himlen kommer aldrig att döma er. Vi vet att det är ett modigt steg att bli människa, att glömma er värdighet, er natur och den koppling ni har med allt liv – allt för att uppleva variation, sträcka sig efter mer, och på så sätt dra det Gudomligas energi från sin råa form till manifesterad verklighet. Ni, i kraft av att vara människa och vara där på Jorden, utvidgar skapelsen, utvidgar kärleken och framkallar det omanifesterade till form. Ni är alla så viktiga. Ni är alla så älskade.
Ni är alla så mycket värda allt ni drömmer om.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *