Änglarna via Ann Albers, 11 november 2023 

 

 

Änglarna 

Via Ann Albers, 11 november 2023 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. 

Föreställ er att ni har en personlig assistent som är tillgänglig 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan. Föreställ er sedan att den här personen avgudar er och bara vill ert bästa. De samordnar era aktiviteter med resten av Universum och är alltid medvetna om vad ni behöver veta, göra och säga vid precis rätt tidpunkt. De är vänliga, snälla, kärleksfulla och ihärdiga i sin önskan att tjäna. Föreställ er att de inte ber om något i gengäld från er annat än att ni ber om deras hjälp. 

Fråga er själva: “Skulle jag vara villig att acceptera denna kärleksfulla service?” Skulle jag utnyttja den för att befria mitt sinne från oro, den tid jag lägger på bortkastade ansträngningar, och ge min själ andrum? Eller skulle jag fortsätta att göra allt, eller det mesta själv? 

Om ni var villiga att delegera alla era bekymmer och utmaningar till dessa assistenter, med kunskap om deras otroliga visdom, kompetens och kontakter, skulle ni då kunna överlämna era utmaningar i deras vård och lita på deras förmågor, eller skulle ni mikrostyra deras aktiviteter för att vara säkra på att de utför uppgifterna exakt som ni skulle göra? 

Det här är frågor som det är värt att fundera över, eftersom var och en av er redan har denna assistent, kära vänner. Universums Skapare och era änglar agerar på detta vis. Vad ni än är villiga att lägga i vår vård kommer att hanteras med största kärlek, känslighet och nåd. Vad ni än är villiga att tro, kommer ni att få. 

Så många av er oroar sig över sina utmaningar, istället för att ge dem till er Gudomliga assistent. Så många av er känner att era problem är omöjliga att lösa, istället för att lämna över dem till kärleken och visdomen som vet så mycket mer än ni. Vi kallar er inte på något vis inkompetenta eller dumma. Som mänsklig individ i linjär tid är det helt enkelt inte möjligt för er att känna till alla miljarder människor på er planet, alla de otaliga, möjliga vägarna till era önskningar, och hur era drömmar harmoniskt kan synkroniseras med andras önskningar. På grund av att ni befinner er i 3D-rymden och i linjär tid, kan ni inte ens börja föreställa er de otaliga vägarna till helande, överflöd, kärlek och allt ni söker. Men er Gudomliga assisten kan! 

Det enda som står mellan er och all hjälp ni önskar är er villighet att be och tro på resultatet. Ni har många gånger hört att: “Vad ni tror på, kan ni få, eller se upp med vad ni önskar!

Ni är älskade bortom allt ni kan förstå. Ni får stöd på sätt ni inte ens kan föreställa er. Ni är vägledda, och i varje ögonblick kommer nästa steg att avslöjas. Säg det igen. “Det enda som står mellan er och all hjälp ni önskar är villigheten att be och tro på resultatet.” 

Era liv skulle var så mycket lättare om ni övade i att “delegera till det Gudomliga,” och lita på att det ni behöver veta eller göra alltid kommer att avslöjas i perfekt timing. Även om mannen eller kvinnan i era drömmar kanske inte kommer att levereras till er ytterdörr (även om det kan hända!), kan ni få en impuls att köpa glassen ni har längtat efter vid den perfekta tidpunkten för att möta en underbar själ i mataffären. Även om vi inte kan sätta in pengar på ert bankkonto, kan vi inspirera er att titta på en video eller prata med en vän som kommer att ge er idéer om hur ni kan få de där pengarna. Medan vi inte kan lösa alla era mellanmänskliga utmaningar för er, kan Gudomligt helande nåd mjuka upp ert och andras hjärtan och avslöja sätt för att vägleda båda parter till en snällare verklighet. 

Er Gudomliga assistent är ingen mindre än Universums Skapare, samma Kärlek och Intelligens som gav er den fria viljan. Er Gudomliga Assistent älskar er och vill inspirera, vägleda och underlätta era drömmar. Allt ni behöver göra är att “delegera” era utmaningar till himlen, frigöra dem och leva era liv så lyckligt som möjligt. Lita på att era önskningar kommer att komma i perfekt tid och på ett perfekt sätt.  

Många av er skulle säga: “Jag har bett, och ingenting hände.” Många av er har bett men har inte riktigt delegerat och släppt era problem och utmaningar. När ni verkligen delegerar och släpper era utmaningar, njuter ni naturligtvis av ert liv varje dag, eftersom ni litar på att ert resultat kommer att komma. Utan den tron, mina kära, är ni som chefen som lägger sig i sina anställdas förmåga att leverera genom att hela tiden begära statusrapporter, och mikrostyr alla deras aktiviteter. Det Gudomliga kan hantera era drömmar. När ni kan slutaupp med att blockera dem med rädsla, tvivel och oro och istället öppna er för dem med tillit, kommer ni att se magi hända.  

Ni är oerhört älskade. Er Gudomliga Assistent väntar tålmodigt på att ni ska be om hjälp. Tro på att ni får hjälp och njut av era dagar medan ni arbetar med det som ni har lagt i Dess vård. När det är dags för er att agera kommer ni att inspireras till att göra det. När det är dags att säga ifrån, kommer orden att flyta. När det är dags att vila, kommer ni att känna för att inte göra något annat. 

Det finns inga medaljer i himlen för att bevisa ert värde, era förmågor, eller ert engagemang för det ni önskar, kära ni. Men det finns belöningar på Jorden för att slappna av i ett fint, roligt, vänligt flöde, där ni förväntar er den hjälp som alltid väntar på att ni ska be, tro och ta emot den.  

 

Gud Välsigne er! Vi älskar er så mycket. 

Änglarna. 

 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *