Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 16 september 2017

Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 16 september 2017

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket,

Att vara mänsklig är en vacker upplevelse när du inser att du kan ta ansvar för din inre värld.

Att vara människa kan vara en mycket svår upplevelse när du känner dig bortkopplad från det Gudomliga och försöker kontrollera din yttre värld. I det scenariot är lycka en tillfällig upplevelse, beroende av samarbetet med mer än sju miljarder andra själar med vilka du delar din nuvarande verklighet liksom naturkrafternas.

I själva verket är stress en biprodukt av illusionen att du kan styra din yttre värld för att ”finna” lycka, fred, glädje, kärlek, säkerhet, överflöd, etc.

Du har mycket begränsat och kortvarigt inflytande när du strävar efter att kontrollera din yttre värld. Men när du börjar fokusera på att kontrollera din inre värld, så kommer din frid, glädje, överflöd och säkerhet att bli långvariga. Din yttre värld kommer att börja överensstämma med din inre.

I varje ögonblick ”tonar du med din inre radio” in via tankar och känslor till en upplevelse som kommer att komma till dig. I varje ögonblick tillåter din tro på ett kärleksfullt resultat oss att leda dig mot ett. I varje ögonblick blockerar din tro på ett skrämmande resultat nåd och vägledning när vi försöker hjälpa dig.

För att lindra stress, säg till dig själv:

  • Jag har inte kontroll över hela världen.
  • Jag har ingen kontroll över någon annan.
  • Jag kan bara kontrollera mina egna tankar och känslor
  • När jag gör det kommer min yttre värld att förändras.

Först kommer ditt sinne sannolikt att protestera. Det kommer inte att tro på dessa ord. Det kanske inte gillar dem. Det var programmerat att tro att du måste ändra din yttre värld först.

Faktum är att dina gamla program kan leda till raseriutbrott, eftersom de känner att de byts ut! ”Jag vill inte ändra mig. Detta är rätt sätt att vara! Jag vill att världen ska förändras. Jag vill att detta jobb ska fungera. Jag vill att den här personen ska älska mig. Jag vill att den ska gå sin väg. Jag kommer inte vara glad förrän någon inser hur mycket de har skadat mig. Jag vägrar min egen glädje, mitt eget överflöd, min egen frid … tills livet ser ut som jag önskar mig!

Som du kan se är det meningslöst att insistera på att den yttre världen förändras innan du kan känna hur du vill ha det inuti.

Ditt inflytande i livet är mycket större om du mästrar ditt eget sinne än om du försöker dominera, manipulera eller kontrollera någon eller något annat – även ditt eget hjärta!

För det är genom att mästra dina egna sinnen, som du ”tonar in” till en himmelsk verklighet där du kommer att magnetisera det som du söker och bli graciöst och kärleksfullt guidad till dina drömmar.

Gud välsigne dig! Vi älskar dig så mycket.

– Änglarna

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...