Änglarna via Ann Albers 13 februari 2021

 

Änglarna via Ann Albers 13 februari 2021

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

När du kom till jorden visste du att du gick in i en värld av variation och kontrast. Du visste att du skulle möta människor och omständigheter som skulle utmana dig att fördjupa din medvetenhet om vem du verkligen är, stärka din förmåga att älska och motivera dig att använda dina sinnen på ett sätt som drar en mer kärleksfull verklighet in i din fysiska upplevelse.

Varför skulle du göra det här?

Tänk på denna analogi. Om du ville lära dig ett ämne, skulle du ta den enklaste kursen du kunde hitta – en som gav dig en examen utan några utmaningar och också utan djupa förståelser? Eller ville du hellre anmäla dig till en kurs som kan utmana dig, men en där du lär dig allt du ville veta om du är villig att göra övningarna och ägna dig åt processen.

På samma sätt om du skulle spela ett spel, hur kul skulle du ha om det inte fanns några utmaningar? Du skulle börja, följa enkla steg och vinna varje gång. Skulle det finnas någon större tillfredsställelse i det, eller föredrar du utmaningarna i ett spel som du ännu inte har behärskat, och ett som ger möjligheter att stärka dina färdigheter och din medvetenhet?

När du befinner dig i himmelska dimensioner är det energetiska universum uppenbart. Du tänker på något och det dyker upp. Du har allt du någonsin kan önska. Du förstår att även om du har en form är du förenad med och aldrig separerad från Källan. Hela livet ser ut som en vackert samordnad dans.

Det finns få utmaningar i himlen. Till skillnad från jorden där du har fri vilja att omfamna eller blockera den Gudomliga kärleken som alltid försöker komma fram i dig, i himlen, blockerar du inte denna kärlek. Saker kommer lätt. Du kan, med dina ord, glida i evighet. Du njuter av det under en tid … och sedan, som ett träd i slutet av vintern, längtar du efter att växa till något mer. Du kan välja nya liv i valfritt antal verkligheter. Du kan vara en guide för andra.

Du kan komma tillbaka till ett nytt liv på denna planet jorden, med vetskap till 100% att dess utmaningar endast var avsedda att vara incitament och startplattor från vilka du kommer att expandera din själs upplevelse av och förmåga att älska. Utmaningarna motiverar dig att anpassa dig till kärlek och skapa. Genom din vilja att skapa blir du en del av kärlekens expansion i universum.

Andas nästa gång du möter en utmaning. Du kom hit för att något djupt inom dig ville växa. Du kanske visste att ditt liv inte var precis som du ville ha det men du kämpade mot förändring tills livet började insistera på förändring. Kanske var du i ett återvändsjobb och blev avskedad, eller kanske var du i ett jobb som var underbart men inte i linje med ditt hjärta. Kanske behövde det förhållandet du var i uppmärksamhet, eller närmare observation. Plötsligt faller det sönder för att hjälpa dig att älska dig själv mer, lära dig mer medkänsla eller helt enkelt för att det inte längre är en vibrationsmässig match.

Ibland verkar utmaningar komma ut ur det blå, men om du ser tillbaka kan du se hur de fick dig att växa på sätt du ville växa; motiverade dig till att skapa saker du ville skapa; och inspirerade dig att komma ut ur situationer som bara var “OK”. De drev dig in i situationer som i slutändan var så mycket bättre … om du var villig att anamma dessa utmaningar som möjligheter att växa i kärlek.

Du kan växa genom glädje. Du kan anamma expansion genom att ivrigt förutse uppfyllandet av dina drömmar medan du lever varje dag i kärlek. När du glider ut ur denna vibration av kärlek och oavsiktligt skapar en utmaning kan du snabbt känna igen den som bara ett tillfälle att hitta och fördjupa din vibration av kärlek.

När du känner brist kan du inrikta dig på överflöd genom att uppskatta allt och alla. När du känner dig älskad kan du älska dig själv genom att dela vänlighet med andra tills du känner flödet av kärlek. När du känner dig övergiven kan du vägra att överge dig själv. När du är sjuk kan du hitta glädje i enkla nöjen och öva på att fördjupa din koppling till lugn och avkoppling tills du får vägledning om hur du bäst läker kroppen. Du kan älska dina läkare och vårdgivare och den kärleken kommer att återspeglas direkt till dig.

Detta, kära ni, är anledningen till att ni är här – inte för att lida, utan för att älska, expandera och skapa här på denna lekplats och skola som heter jorden. Ni visste att ni skulle få utmaningar, men som en skola finns dessa utmaningar bara för att motivera er att skapa och växa. Liksom utmaningar i ett spel inspirerar de er till att utöka er medvetenhet och fördjupa er förmåga att älska för det är det enda spelet där på jorden.

Ni är förkroppsligande av det Gudomliga. Ni vill så gärna expandera, växa, älska och bli mer, för det här är naturen av era väsen.

Gud välsigne er! Vi älskar er så mycket. — Änglarna

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...