Änglarna via Ann Albers, 16 juli 2023 

 

Änglarna via Ann Albers, 16 juli 2023 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. 

Ni är alla perfekta i våra ögon, även när ni expanderar till fler. Det finns inga kriterier som vi, eller de Gudomliga domarna i himlen, dömer er efter. Inget ni kan göra, tänka eller säga förändrar vår syn på er, eftersom vi vet vilka ni är. Vi ser ert ljus, er godhet och den sanning ni söker. Vi fokuserar inte på era så kallade misstag eller er så kallade ofullkomlighet. De är som krusningar på vattnet. De är saker som får er att skapa. Vi ser kärleken bakom, och bara den. 

Hur skulle det vara om ni såg er själva på samma sätt? Skulle ni kunna spendera en timme av ert liv med att anta att ni är perfekta ljusvarelser som har en upplevelse på Jorden? När ni får ett resultat som tillfredsställer er, vet ni att era önskningar har slagit in. När ni får ett resultat som inte behagar er, är det dags att kalibrera om. Även om detta är ett enkelt koncept, påminner utmaningen er om att det är så här Universum fungerar, även om ni alla har blivit tränade av dem som inte förstod. 

Ert liv kan vara så mycket lättare. Flyter era dagar på? Fira, fokusera på att uppskatta dem och de kommer att flyta ännu lättare. Är era dagar motiga? Stopp! Andas! Påminn er själva om att allt ni behöver göra är att kalibrera om ert energifält. Vad tillfredsställer er? Distrahera er själva några minuter med glada tankar. Påminn er själva om att ni gör ert bästa. Ta en paus tills ni mår bättre. Som ett resultat av er omkalibrering kommer ni att förändra er dag och gå in i flödet. De två till fem minuter det tar för att fokusera på en bra tanke eller något ni uppskattar, kommer att löna sig i timmar, dagar, månader och till och med en livstid om ni gör det till en vana.  

När ni känner att ni har gjort ett misstag, fråga er själva när ni började kritisera eller straffa er själva. Kära ni, ni kritiserar Guds ljus som har en upplevelse. Skulle ni skälla ut ett barn för att det inte visste bättre? Skulle ni säga samma sak till er bästa vän som ni säger till er själva? Förmodligen inte. Var er bästa vän! Tala snällt till er själva. Inse att era så kallade misstag är lärdomar, ingen anledning att känna att det är något fel på er, eller att ni är mindre värda. 

Vi förstår att ni håller på göra er av med gammal inlärning. Många av er skulle hävda att saker och ting inte kan vara så enkla, bara för att ni har lärt er att de måste vara svåra. Och det är OK, kära ni. Ni kan ventilera er frustration mot himlen, och istället för er ilska kommer vi att se er passion, längtan och den djupa och intensiva kärlek för det ni försöker uppleva, skapa och njuta av. 

I våra ögon är ni perfekta, ständigt expanderande och ständigt växande. Försök så ofta ni kan att se er själva på samma sätt. 

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket. 

Änglarna. 

 

 

 

Översättning Ulla Krogh 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *