Änglarna via Ann Albers, 13 oktober 2018

Änglarna, 13 oktober 2018

Via Ann Albers

Kära älskade själar. När jag skapade er visste jag att ni var perfekta. Jag såg er som utsökta och magnifika skapelser, lika säkert som de av er som är föräldrar drömmer om att era barn är perfekta innan de föds. Var och en av er förblir enastående, magnifika och perfekta i min ögon, nu och för alltid, oavsett vad ni tycker om er själva.

Ni måste inte förtjäna min kärlek. Den finns redan där. Ni behöver inte förtjäna andras kärlek i er tredimensionella verklighet. Ni måste bara tillåta er själva att vara den perfekta, vackra, kärleksfulla varelsen som ni verkligen är, och de som ser ert ljus – mitt ljus inom er – och är i samklang med ert speciella uttryck av det, kommer att dras till er.

Om ni någonsin känner att ni måste bevisa ert värde för någon annan, stanna då upp och påminn er själva om att ”Jag är värdig kärlek precis som JAG ÄR.”

Om ni någonsin känner att ni måste förtjäna uppmärksamhet eller tillgivenhet från någon annan, sluta med det. Påminn er själva om att ”Jag måste inte förtjäna uppmärksamhet från någon annan eller be dem om att spela rollen av min egen Skapare, som älskar mig mer än ord någonsin kan beskriva.”

Om ni känner att ni inte duger eller inte är tillräckligt bra, sluta med det. Påminn er själva om att ni aldrig kan vara mindre än perfekta i ögonen på den som skapade er och som fortfarande upprätthåller ert liv i detta ögonblick.

Kära älskade själar, ni är perfekta i mina ögon. Jag skulle inte kunna sluta älska er, det spelar ingen roll vad ni har gjort, sagt eller upplevt. Oavsett om ni har svikit er själva eller andra har ni aldrig svikit mig.

Jag vet vilka ni verkligen är. Jag är ständigt fokuserad på er perfektion och hejar alltid på er i era framgångar och viskar en vibration av kärlek i era hjärtan, för att hjälpa er att minnas vilka ni verkligen är.

Om ni bara kände min kärlek för er,a skulle ni lätt slappna av i livet. Ni skulle veta att det aldrig finns en anledning för er att ”få saker att hända” i era liv som inte sker naturligt. Det finns aldrig ett behov av att försöka få saker att hända i hjärtat på någon annan, som inte sker naturligt. Det finns aldrig någon anledning för er att försöka uppnå perfektion, eftersom ni i mina ögon redan är perfekta.

Jag älskar er. JAG ÄR.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...