Änglarna via Ann Albers, 6 december 2020

Änglarna

Via Ann Albers, 6 december 2020

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

När ni går in i er hektiska julhelg, ta en paus då och då för en stund av ren uppskattning. Stanna upp några minuter och tacka för livets enkla nöjen. Njut av solljuset när det filtreras genom ert fönster på morgonen, doften av färskt kaffe eller te, lite mys med era älskade djur eller ett ögonblick av kontakt när ni ser in i en främlings ögon. Njut av smaken i era maträtter, mjukheten i era handdukar, styrkan i motorn som driver er bil, den vackra blå himlen och luften ni andas in.

Välj något ni uppskattar och upprepa sedan nedanstående – antingen högt eller tyst inom er. Försök att känna uppskattningen medan ni upprepar orden.

Jag tackar för detta ögonblick.

Jag tackar för – vad det än är ni uppskattar.

Jag tackar för alla som har bidragit till detta ögonblick och fört in denna sak i mitt liv.

Jag tackar för den kärlek inom mig som förenar sig med kärleken i detta objekt i detta nu.

Jag tackar för den Kärlek som lever och andas i mig nu.

Ta sedan några långsamma andetag medan ni uppskattar objektet, ögonblicket och er egen förmåga att uppskatta. Känn hur känslan av kärlek och uppskattning ökar inom er. Tänk er att det fyller varje cell i er kropp och strålar ut som ett underbart ljus, och hur det välsignar allt omkring er. Tänk er sedan hur det strålar ut och omger er glob och rör vid alla öppna hjärtan med en kärleksfull glöd av uppskattning.

Andas in detta vackra ljus i några sekunder. Denna enkla övning som tar mindre än ett par minuter om dagen, kan förändra ert liv. Om ni kunde se vad som händer med er energi i detta ögonblick av uppskattning, skulle ni bli förstummade över den skönhet ni skapar i det ögonblicket. Ni flyttar er koncentration till en högre vibration, där endast ljus kan finnas i er aura. De energetiska virvlarna i era celler öppnar sig för denna utstrålning, som blomman gör för solljuset. I ett enda ögonblick av uppskattning känner ni omedelbart välbefinnande, lycka, frid, förnöjsamhet, glädje och kärlek. Kärleken älskar att se sig själva i alla former.

Vi lever i denna glöd av uppskattning för er. Vi uppskattar er otroliga kärlek och ert mod, er villighet att vara barnmorskor för en ny verklighet på planeten Jorden. Vi uppskattar ert engagemang för att ta hand om er själva, att följa ert hjärtas vägledning och framför allt, att vara de lysande fyrar av kärlek som ni verkligen är. Själva ert väsen, när det är anslutet till kärlek och uppskattning, öppnar upp er för ett ljus som nu i större utsträckning kan filtreras in i mänsklighetens kollektiva medvetande. Ni är alla en sådan viktig och integrerad del av skapelsen. I varje ögonblick, oavsett vad ni tycker om er själva, så hedrar och uppskattar vi er.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

 

 

Översättning Ulla Krogh

 

Du gillar kanske också...